Daca vinzi produse sau furnizezi servicii cu plata la termen catre alte companii private esti expus riscului de neplata. Iti recomandam sa iei in calcul asigurarea de credit comercial, un instrument de asigurari care acopera acest risc.  Aceasta polita iti permite sa-ti derulezi activitatea in mod sigur, cursiv si predictibil, atat operational, cat si financiar.

Asigurarea de credit comercial se aplica foarte bine in afaceri de productie, distributie sau livrari de servicii B2B. Daca politica ta comerciala vizeaza extinderea business-ului catre clienti si piete noi, acest produs iti ofera un plus de siguranta in alegerea noilor parteneri si mijloacele necesare de maximizare a profitului. Polita te va ajuta sa-ti cresti profitul prin extinderea sanatoasa a portofoliului de clienti, fara sa fie nevoie sa soliciti alte tipuri de garantii costisitoare si birocratice.  Mai mult, pe langa latura de protectie si dezvoltare, asigurarea de credit comercial iti poate aduce si acces facil la finantare. Vlad Stoichitescu, Corporate Broker, Otto Broker

Afla din acest infografic cum te poate ajuta asigurarea de credit comercial:

Otto Broker colaboreaza cu cei mai buni asiguratori de pe piata pentru a-ti putea propune o gama variata de polite de asigurare. Avem totodata si acces la solutii non-standard in piata din Romania, oferite de partenerii externi in cadrul ICBA – International Credit Broker Alliance, asociatie internationala unde Romania este reprezentata exclusiv de catre Otto Broker.

Consultantii nostri iti stau cu placere la dispozitie, solicita o oferta personalizata!

 

 

5 beneficii ale asigurarii de credit comercial de care trebuie sa profiti