Fie ca este vorba de Secret Santa la birou, fie ca ai o lista mare de cadouri pentru prieteni si rude, bugetul tau trebuie sa fie impartit astfel incat sa le poti face tuturor cate o bucurie. Iar pentru asta, nu e neaparat nevoie sa cheltui o avere, ci trebuie sa faci un mic “research”. Daca un buget de 50 de lei, de cadou, te face sa crezi ca nu vei putea gasi ceva util, frumos si potrivit, ti-am pregatit cateva idei de cadouri la aproximativ 50 de lei:

 

  1. Decoratiunile de Craciun sunt o idee foarte buna. Daca gasesti unele haioase sau ceva potrivit cu decorul casei celui pe care vrei sa il surprinzi, poti scapa usor de inca un cadou de pe lista de cumparaturi de Craciun. O lumanare parfumata, o ghirlanda cu luminite sau o veioza in forma de stea sunt cateva idei bune. Daca faci o comanda online, poti sa filtrezi produsele in functie de pret si astfel vor fi afisate doar produsele care se incadreaza in criteriile tale. Daca pe acelasi site poti gasi daruri pentru mai multe persoane, atunci poti avea transportul gratuit sau macar vei plati o singura taxa de transport pentru mai multe cadouri.
  2. O pereche de sosete haioase cu un model reprezentativ pentru cel caruia ii pregatesti cadoul sau unele cu motive de sarbatoare. In aceasta perioada magazinele au scos colectii de sosete dedicate Craciunului. Cine nu ar fi impresionat de niste sosete haioase si calduroase, numai bune pentru iarna?
  3. Iubitorii de cafea ar aprecia sa primeasca o cana termos care sa ii insoteasca in fiecare dimineata in drum spre birou. Un astfel de cadou este solutia perfecta pentru a rezolva lipsa timpului dedicat canii de cafea, dimineata, inainte de a pleca la serviciu. De cele mai multe ori timpul nu iti permite sa te bucuri de acest moment.
  4. Marile magazine au reduceri in perioada sarbatorilor la jocurile pentru Play Station sau Xbox. Daca vrei sa ii faci un cadou unui gamer inrait, un astfel de joc ar putea fi ideea perfecta.
  5. Un tablou cu un mesaj motivational sau un poster cu o imagine frumoasa este de asemenea un cadou interesant, cu un buget redus. Poti alege chiar tu imaginea sau mesajul pe care sa il oferi si il poti printa la un centru specializat. Trebuie doar sa gasesti o rama potrivita si sa personalizezi cadoul in functie de persoana careia vrei sa il oferi.

Pentru a te asigura ca faci alegerea potrivita, trebuie sa iei in calcul pasiunile si preferintele destinatarului cadoului tau. Tine cont ca gestul conteaza, deci te poti descurca si cu bani mai putini, astfel reusind sa le faci tuturor cate o mica surpriza.

Sarbatori fericite!

Cadouri inspirate cu buget redus