De prea multe ori am auzit ca nu mai merita sa ai casco pentru o masina ceva mai veche. De altfel, masinile peste zece nici nu prea se mai asigura, iar de pe la 7-8 ani incolo polita devine intr-adevar foarte scumpa raportat la valoarea masinii. Si totusi, lucrurile n-ar sta la fel daca polita ar costa spre jumatate din pretul unui produs casco obisnuit pentru o masina mai cu 7 ani de-acasa.

Asa ca am construit impreuna cu ERGO o solutie simpla si eficienta. Am eliminat lucrurile care cresc inutil pretul unei polite casco si, in acelasi timp, iti dau tie control in legatura cu reparatiile. Iar asta iti elimina si supararile legate de cand se face plata, cand se da acceptul de plata, ca piesa X trebuie inlocuita si nu reparata, etc. Ne-am concentrat in schimb pe un lucru – sa ai banii repede.

  • Preturile la casco sunt mari si pentru ca sunt multi client care folosesc polita pentru daune mici. Am redus numarul de despagubiri la maxim 2. Cat de ghinionist sa fii ?
  • Am pus la optionale acoperirea pentru lucrurile care nu mai sunt asa importante – suprafetele vitrate si mici zgarieturi.
  • Preturile la casco sunt mari si pentru ca de cele mai multe ori piesele vechi sunt inlocuite cu piese noi, de origine, care sunt foarte scumpe. Si merge, Pentru ca, vorba aia, plateste asigurarea  ! adica tot tu, dar peste un an
  • Despagubirea e calculata de un soft independent, intr-un mod clar si transparent pentru tine. Primesti jumate din pretul de lista al unei piese de origine, Primesti valoarea intreaga pentru vopsea si materiale auxiliare, iar manopera e decontata cu 50 lei/ora, la numarul de ore indicat de producatorul masinii pentru ce ai de reparat. Practic, polita asta nu mai acopera neaparat piese de origine noi pentru piese vechi. Pana la urma, la o masina de 7-8 ani poti sa pui si o bara noua, facuta in aceeasi fabrica si omologata de producatorul masinii tale. Si din toate testele pe care le-am facut noi, iti asigura o reparatie de buna calitate. Intr-un service autorizat, pe care ti-l alegi tu, nu firma de asigurari.
  • Banii ajung la tine in maxim 5 zile lucratoare iar asta e un lucru garantat contractual.

E un produs potrivit pentru tine daca esti un om practic si stii sa te descurci si singur cu un service. Si daca nu vrei sa platesti extra-servicii de care poate nu ai nevoie.

Vrei sa stii daca noul CASCO Autonom este ceea ce ai nevoie ? Vino la oricare dintre birourile Otto Broker si iti oferim consiliere pentru alegerea celor mai potrivite solutii de asigurare. CASCO Autonom este disponibil exclusiv prin Otto Broker!

 

Un casco eficient pentru masini de 7-12 ani
Tagged on: