Indiferent ca locuieste intr-un apartament sau la casa, acum poti incheia online polita de asigurare facultativa de locuinta, rapid si comod, de oriunde ai fi, chiar si de pe telefonul mobil. Nu mai depinzi de programul asiguratorilor si ai acces oricand la aceasta in contul tau de client Otto Broker.

Avantaje:

  • Economisesti timp si banii de deplasare.
  • Primesti oferte de la mai multi asiguratori si afli rapid cel mai bun pret.
  • Poti incheia polita la orice ora, chiar si seara tarziu, in functie de programul tau.
  • Obtii o acoperire completa incluzand daunele majore la care locuinta ta este expusa, cum ar fi: incendiu, cutremur, explozie, furtuna, furt etc.

Dupa efectuarea plati, vei primi polita pe e-mail si vei avea oriand acces in contul tau de client pentru a verifica istoricul de comenzi. Din acelasi cont de client poti comanda si asigurarea RCA, pentru 1-12 luni, sau asigurarea de calatorie, ori de cate ori ai nevoie. Astfel, vei avea toate asigurarile tale intr-un singur loc, de unde le poti accesa si descarca, oricand.

In cazul in care te confrunti cu o dauna aflata printre riscurile acoperite de asigurare, tot ce trebuie sa faci esta sa apelezi numarul de telefon 0726 141 490. Consilierii Otto Broker te vor ajuta cu informatii referitor la documentele necesare pentru deschiderea dosarului de dauna si te vor indruma in rezolvarea dosarului pe intregul proces.

IMPORTANT! Nu te grabi sa inchei cea mai ieftina asigurare facultativa. La Otto Broker iti oferim mai multe optiuni de asigurare diferite, pornind de la nevoile tale, pentru a alege polita facultativa care sa iti asigure casa si bunurile la valoarea lor reala. Nu pretul trebuie sa fie factorul decisiv in alegerea ta, ci riscurile la care locuinta ta este expusa si nivelul de protectie pe care ti-l asigura polita.

Comanda online asigurarea facultativa de locuinta de aici!

Comanda online asigurarea facultativa de locuinta