Iepurașul de Paște nu este o invenție modernă, prima apariție ca simbol al Paștelui fiind în literatura din Germania, în jurul anului 1500. Tot în Germania, au apărut prima data dulciurile în formă de iepuraș, din aluat și zahăr, și apoi ouăle de ciocolată, în jurul anului 1800, în Franța și Germania.

Misiunea Iepurașului de a împărți daruri tuturor copiilor nu este deloc ușoară, și ca să se asigure că totul decurge fără evenimente neprevăzute, Iepurașul a apelat la consultantul Otto Broker pentru a afla care sunt soluțiile de asigurare potrivite care să îi protejeze misiunea, și în acest an.

Pentru că Iepurașul aleargă dintr-o casă în alta pentru a reuși să își îndeplinească misiunea la timp, riscul să își rupă o lăbuță este foarte mare. De aceea, o asigurare de accident îi poate fi cu adevărat utilă pentru că îl va despăgubi în cazul unei fracturi.

Cât timp este plecat, vizuina lui trebuie să rămână în siguranță, de aceea o protejează cu o asigurare de locuință. Astfel, scapă de această grijă cât timp aleargă să bucure milioane de copii.

În cazul în care, fără voia lui, produce daune unor daruri sau nu ajunge la timp să le împartă pe toate, Iepurașul va fi acoperit de asigurarea de răspundere profesională. Ca liber profesionist, el poartă întreaga responsabilitate pentru munca pe care o prestează și poate fi tras la răspundere pentru erorile neprevăzute pe care le poate produce.

Iepurașul a cerut și o asigurare CASCO pentru a-și știi vehiculul în siguranță. Deocamdată, nu știm încă în ce categorie să îi încadrăm “mașinuța” dar suntem de acord că are cu adevărat nevoie de o protecție specială. La cât de mică este, poate fi foarte ușor strivită în traficul nostru aglomerat.

Dar cea mai importantă asigurare este bineînțeles asigurarea CARGO. Pe durata transportului cu ocazia Paștelui, se pot produce diverse evenimente neplăcute care pot deteriora parțial sau total cadourile pe care le duce copiilor. De aceea, Iepurașul are nevoie de o protecție completă și optează în fiecare an pentru o asigurare CARGO, fiind acoperit indiferent că circulă cu avionul, vaporul sau cu mașinuța.

Iepurașul a solicitat oferte și pentru o asigurare de călătorie pentru că plănuiește o vacanță binemeritată după ce misiunea sa se va încheia cu succes. De data aceasta a ales o asigurare de călătorie cu acoperire storno care acoperă și riscul de îmbolnăvire cu Covid-19, pentru a-și  putea recupera banii de concediu dacă nu mai poate pleca.

Așadar, misiunea Iepurașului este în siguranță și anul acesta. Atât darurile materiale cât și cele spirituale sunt protejate și vor ajunge cu bine la cei care îl așteaptă cu nerăbdare.

Paște fericit!

Cum își asigură Iepurașul misiunea din fiecare an