Mersul pe bicicleta este o activitate ce iti aduce o stare de spirit mult mai buna. In timp ce pedalezi, corpul tau elibereaza endorfine, hormonii fericirii, acțiune ce duce la eliberarea gandurilor negative si a starilor de stres.

In aceasta perioada, tot mai multi prefera bicicletele ca mijloc de transport sau ca activitate de relaxare. Cu totii stim ca investitia intr-o bicicleta poate fi una destul de mare, iar furtul acesteia te poate costa atat bani cat si timp pentru a gasi vinovatul.

Daca vrei sa scapi de stres, incheie o asigurare Otto Broker special conceputa pentru a veni in ajutorul biciclistilor. Acest serviciu este ideal pentru toti pasionatii de pedalat care isi doresc sa isi stie bicicleta in siguranta. Pentru a putea beneficia de aceasta asigurare este necesar ca atunci cand lasi bicicleta nesupravegheata in afara locuintei sa o prinzi cu un antifurt de roata de spate, cadru si stalp, gard, sau orice alt obiect solid.

In plus, poti achizitiona si pachetul pentru accident si raspundere civila pentru biciclist. Astfel esti sigur ca tu si bicicleta ta sunteti mereu in siguranta.

Poți alege unul dintre cele 3 pachete:

  1. asigurare bicicleta;
  2. asigurare bicicleta + accident;
  3. asigurare bicicleta + accident + raspundere (*acopera toti membri familiei).

Pentru a vedea cat te costa o asigurare in functie de tipul de bicicleta, tipul acesteia si anul fabricatiei poti face o simulare accesand acest link: https://www.ottobroker.ro/calculator-bicicleta/.

Iti multumim ca alegi sa fii in siguranta cu Otto Broker!

Cum sa iti asiguri bicicleta? Noul vehicul in pandemie