Asigurarea CASCO este un real ajutor in sezonul iarna 2019. Iarna poate veni cu multe surprize neplacute pentru masina ta si cheltuieli neprevazute pentru bugetul familiei. De la ninsori abundente, polei si gheata si pana la fenomenul de freezing rain care poate produce daune majore masinilor peste care cad crengi sau chiar copaci din cauza greutatii mari de gheata, asa cum s-a intamplat iarna trecuta.

De asemenea, daca parchezi langa o cladire si pe masina ta cade o cantitate mare de zapada sau gheata, ori din cauza poleiului de pe carosabil provoci un accident, asigurarea CASCO este cea care te despagubeste.

Nici daunele cu autor necunoscut din parcare nu mai sunt o grija pentru tine. Fie ca ai parcat pe locul deszapezit al vecinului si acesta ti-a vandalizat masina, fie ca in parcarea aglomerata de la hypermarket cineva ti-a lovit masina in timpul manevrelor, asigurarea CASCO acopera aceste riscuri.

De regula, principalele riscuri acoperite de politele CASCO pentru autovehicule sunt:

  • Avarii provocate de ciocniri, loviri, zgarieri, caderi de corpuri pe autovehicul, rasturnari
  • Avarii produse in urma accidentelor rutiere
  • Incendiu, trasnet sau explozie
  • Furt partial sau total
  • Vandalism
  • Fenomene naturale

Suplimentar, polita CASCO mai poate acoperi:

  • pierderea sau furtul cheilor
  • accidentarea persoanelor transportate
  • serviciul de asistenta rutiera

In cazul unor avarii produse de caderea unor corpuri pe autovehicul, fie zapada, gheata sau copaci, procedura de obtinere a despagubirii este asemanatoare ca in cazul unui dosar pentru un accident usor, vandalism sau dauna in parcare cu autor necunoscut. Deschizi un dosar de dauna in urma avizarii scrise in care este explicat si descris evenimentul produs, iar asiguratorul va plati despagubirea, catre service.

Daca ai ales si o clauza suplimentara de asistenta rutiera ai posibilitatea sa primesti o masina la schimb in cazul in care autovehiculul tau a fost grav avariat de caderea unui copac sau a ghetii si nu mai este deplasabil.

Te asteptam in birourile de vanzare Otto Broker cu sfaturi si recomandari personalizate in functie de nevoile tale, beneficiind gratuit de consultanta din partea specialistilor nostri. Sau poti solicita online un pret CASCO pentru masina ta, de aici.

Cum te poate ajuta CASCO pe timp de iarna