Companiile se vor uita in perspectiva la noul peisaj de riscuri, unde vor gasi riscurile cibernetice, sanatatea angajatilor si riscurile de neincasare a creantelor.

Din cele trei, riscul de neincasare a creantelor, de credit comercial, este foarte mare in economia romaneasca, iar in urmatoarele 12 luni, acest risc va fi calcaiul lui Ahile in economia din Romania, a spus in cadrul emisiunii se business ZF Live Victor Sraer, CEO al Otto Broker. „In perioada urmatoare, companiile se vor uita la noul peisaj de riscuri si sunt alte riscuri care conteaza astazi, precum riscurile cibernetice. Au devenit din punctul meu de vedere riscuri care trebuie puse in top 3 si tot in top 3 as pune sanatatea angajatilor si riscul de neincasare a creantelor, care este foarte mare in economia romaneasca.”

Otto Broker are o specializare impor­tantă în zona asigurărilor de credit comer­cial, iar la jumătatea lunii martie compania a lansat un calculator online de asigurare de credit comercial menit să fie un instrument pentru orice antreprenor, pentru a vedea mai uşor costurile asociate unei asigurări de acest tip”

Vezi intregul interviu aici

In urmatoarele 12 luni, riscul de credit comercial este calcaiul lui Ahile