Otto Broker este membru exclusiv pentru Romania al International Credit Brokers Alliance (ICBA), cea mai mare alianta globala de brokeri independenti, specializati in asigurarea riscului de neincasare a facturilor si asigurari de risc politic.

ICBA a fost infiintata in 1999 in Franta si a crescut constant. De la fondarea sa, ICBA si-a largit treptat operatiunile, ingloband o echipa de peste 500 de profesionisti din intreaga lume si castigand recunoastere pentru expertiza in industrie. In cei aproape 20 de ani de activitate ICBA s-a extins atat in SUA, Marea Britanie, Spania, cat si pe piete mici (Romania, Ungaria, Austria) sau pe piete emergente, precum China, India, Brazil si Peru.

Cu o retea de 70 de birouri, in 40 de tari si 5 continente ICBA ofera in prezent solutii eficiente de credit comercial si asigurari de risc politic pentru peste 8000 de clienti, actionand „glocal” – global, integrat, insa implementand solutiile cu suport local.

Otto Broker este membru ICBA inca din 2014. Prin intermediul ICBA,  avem acces la solutii non-standard, de pe piete mature, pentru a furniza cele mai potrivite optiuni de asigurari de credit comerical si risc politic companiilor expuse la riscul de neincasare in mediul B2B.

Suntem bucurosi sa anuntam acum lansarea website-ului ICBA Romania  – icba.ottobroker.ro , menit sa dea o imagine de anamblu cat mai cuprinzatoare a activitatii acestei echipe glocale. – Razvan Sofalca, Corporate Manager, Otto Broker

Te invitam sa descoperi website-ul ICBA Romania si sa ne spui parerea ta. www.icba.ottobroker.ro

 

Lansare website ICBA Romania
Tagged on: