Anul acesta implinim 20 de ani si cu aceasta ocazie vom lua parte la un proiect de suflet, Via Transilvanica. Proiectul este inspirat de celebrul Camino de Santiago din Spania si isi propune sa construiasca un traseu de 1400 de km, prin natura, spectaculos si salbatic, ce va putea fi traversat la pas, cu bicicleta sau calare. Drumul ce porneste de la Putna, strabate Transilvania si va ajunge pana la Drobeta Turnu-Severin, va contribui la dezvoltarea comunitatilor locale pe care le traverseaza si la promovarea turismului in Romania.

Astfel ca, in perioada 20 august – 10 septembrie, vom organiza echipe care vor parcurge la pas 20 de km/zi, in 20 de etape, pentru a descoperi splendoarea drumului Via Transilvanica. Toate echipele formate vor beneficia de organizarea si indrumarea capitanilor Otto Broker care ii vor insoti la pas sa descopere frumusetile locului. Urmărește echipele Otto Broker aici.

Suntem convinsi ca va fi o experienta inedita, vom cauta sa ne cazam in locatii autentice, specifice traseului, vom intalni oameni frumosi care traiesc in comunitatile strabatute de Via Transilvanica si vom avea sansa sa cunoastem mai bine istoria acestor locuri.

Totodata, ne propunem sa contribuim la amenajarea a 20 km din cei 1400 km ai Via Transilvanica. Am ales sa sustinem si sa promovam un proiect de anvergura pentru Romania, cu o simbolistica foarte puternica si in care ne regasim pe deplin. Colaborarea dintre oameni si organizatii private poate face minuni si te invitam sa fii parte din ele! Via Transilvanica uneste calatorii si va facilita dezvoltarea a peste 400 de comunitati rurale.

20 de km inseamna 20 de borne si aproape 100.000 RON pentru amenajare. Noi am facut primii pasi si am alocat un sfert din aceasta suma. Daca vrei sa te implici si tu in acest proiect minunat o poti face si tu alaturi de noi printr-o donatie si prin popularizarea evenimentului pe canalele sociale. Afla cum poti dona aici.

Te invitam sa fii alaturi de noi pe traseu si sa incurajezi echipa favorita care va duce la bun sfarsit calatoria in care se va imbarca. Urmareste-ne pe pagina noastra de Facebook Otto Broker pentru a fi la curent cu tot parcursul nostru in aceasta calatorie-eveniment pe drumul care unește.

Împreună putem construi 20 km din Via Transilvanica! Contribuie si tu aici.

Otto Broker 20 ani – Continuam pe drumul care uneste