Achizitia unei locuinte reprezinta un pas extrem de important pentru fiecare dintre noi, un proces care vine la pachet cu o cautare a locului perfect care va deveni “acasa” si analiza ofertelor disponibile. Iar in final intervine etapa de finantare cand situatia se poate complica din cauza birocratiei bancare, de cele mai multe ori destul de complicata, care poate intarzia tranzactia.

In acest pas poate interveni brokerul de credite care intermediaza si faciliteaza acest proces birocratic, transformand achizitia unei locuinte intr-un proces mult mai simplu, avand toate informatiile necesare pentru a iti recomanda cea mai potrivita oferta in functie de nevoile tale.

Cu siguranta, ai auzit de la persoane apropiate care au accesat un credit imobiliar,  faptul ca procesul nu este deloc usor si iti poate da batai de cap iar timpul scurs pana la momentul in care creditul se aproba, de cele mai multe ori depaseste cu mult estimarile initiale.

Brokerul de credite este un profesionist in finantare care te ajuta sa obtii un credit bancar. Rolul lui este sa te consilieze in alegerea creditului potrivit nevoilor tale si sa te sustina in procesul de aprobare al creditului, intermediind discutiile intre tine si banca.

Ce avantaje ai prin colaborarea cu un broker de credite:

  • Are acces la informatii despre majoritatea produselor de creditare astfel ca poti gasi intr-un singur loc toate informatiile, fara sa faci drumuri inutile la fiecare banca pentru a obtine informatii legate de conditiile de creditare si costuri;
  • Te ajuta sa obtii cea mai buna oferta iar aceasta poate insemna cea mai mica dobanda din piata, cea mai mare suma posibil de obtinut sau cea mai lunga perioada de rambursare;
  • Castigi timp pentru ca acesta se va ocupa de dosarul tau de credit, va intermedia relatia cu banca si nu vei fi nevoit sa faci drumuri la banca pentru intocmirea dosarului de credit;
  • Serviciile sunt GRATUITE, fara niciun cost ascuns. Fie ca alegi sa accesezi un credit ipotecar direct la banca, fie ca alegi sa lucrezi cu un broker de credite, costurile sunt exact aceleasi. Nu te costa nimic in plus daca apelezi la un broker, acesta fiind remunerat de catre banca pentru serviciile oferite;
  • Brokerul reprezinta interesele tale, astfel ca te va ajuta sa intelegi termenii contractuali, clauzele, iti va spune inca de la inceput costurile solicitate de banca si iti va raspunde la toate intrebarile pe care le ai;
  • Apeland la un broker de credite, iti protejezi scoringul FICO pentru ca el iti va indica banca sau bancile unde te incadrezi, evitand astfel solicitari inutile. La fiecare interogare in Biroul de credite si solicitare a unui imprumut, scoringul FICO scade si sansele tale de a obtine un imprumut scad si acestea;
  • Programul este flexibil in functie de timpul tau si nu esti limitat la programul clasic de functionare al bancii. 

Etapele necesare atunci cand lucrezi cu un broker de credite:

  1. Pentru inceput, brokerul de credite pregateste cele mai bune 3 oferte de creditare din piata in functie de nevoile tale, istoricul tau de credit si situatia ta finaciara.
  2. Compara ofertele si alaturi de tine o alege pe cea mai potrivita.
  3. Pregateste dosarul tau de credit si il trimite catre banca spre aprobare, evidentiind toate detaliile importante care pe tine te pot avantaja in fata bancii si iti cresc sansele de a obtine creditul.
  4. Te asista in relatia cu banca pana la semnarea contractului de credit si intermediaza fiecare solicitare din partea bancii pentru completarea dosarului pe parcursul intregului proces de analiza.

Desi aparent creditele sunt asemanatoare intre ele, in realitate costurile si criteriile de eligibilitate sunt diferite si nu se pliaza pe orice categorie de client. De exemplu, in functie de istoricul tau de credit si profesia pe care o ai, un credit care se potriveste unei persoane apropiate tie, poate fi complet inadecvat pentru tine. Astfel, noi, iti putem pune la dispozitie GRATUIT toate cunostintele, resursele si abilitatile pe care le avem pentru a obtine varianta de creditare cea mai avantajoasa, intr-un timp cat mai scurt si sa te scutim de drumuri inutile.  

Suntem specialisti in finantare si lucram 100% GRATUIT pentru tine si visul tau de a achizitiona o locuinta. Tu doar te bucuri de semnarea contractului care te face propietar.

Ai nevoie de un credit ipotecar? Scrie-ne pe [email protected].

Te ajutam GRATUIT sa devii proprietar