La întrebarea “am nevoie de asigurare?” poate ți-ai răspuns prin „nu o să mi se întâmple mie” sau “este o cheltuială în plus care nu e necesară”. Însă zilnic ești expus la diferite riscuri pe care nu ai cum să le previi, dar în fața cărora te poți proteja financiar pentru a depăși mai ușor evenimentele nefericite.

Îți recomandăm să te informezi constant despre asigurări și să întrebi un consilier Otto Broker înainte de a spune nu. Vei beneficia de consultanță gratuită și de oferte personalizate pentru nevoile tale pentru că acesta va negocia și îți va prezenta cele mai avantajoase oferte.

Iată 10 motive pentru care ar trebui să închei o asigurare:

  1. Niciodată nu știi ce se poate întâmpla și este imposibil să prevezi viitorul pentru a evita evenimentele nefericite. De aceea, întotdeauna este bine să fii pregătit și să alegi cele mai bune soluții care să te protejeze financiar.
  2. Ai grijă de familie, de cei pe care îi iubești. Gândește-te că le poți face ziua de mâine la fel de sigură ca cea de astăzi.
  3. Ai grijă de businessul personal și de angajații acesteia. Ca antreprenor tu porți întreaga responsabilitate pentru munca pe care firma ta o prestează, dar nu trebuie să rămâi singur în fața riscurilor și a situațiilor neprevăzute iar o asigurare de raspundere profesionala te va proteja în acest sens.
  4. Pensia nu trebuie să fie acel moment din viață în care trebuie să renunți la toate plăcerile, copleșit de griji și neputință. O pensie privată încheiată la timp îți poate suplimenta veniturile în acea perioadă a vieții.
  5. Decesul nu ar trebui să însemne și datorii. Indiferent cât de apropiat sau îndepărtat va fi momentul dispariției tale, este bine să te asiguri că urmașii tăi nu vor rămâne cu eventuale datorii și vor primi o sumă de bani care să îi ajute să depășească șocul financiar.
  6. Atât dezastrele naturale, cât și incendiul sau exploziile îți pot afecta locuința astfel încât aceasta să nu mai poată fi locuită. O asigurare facultativă de locuință încheiată la valoarea reală a imobilului îți va asigura un nou început.
  7. Oriunde ți-ai planifica o vacanță, o asigurare de călătorie cu acoperire storno te va proteja în cazul anulării vacanței din motive ce nu țin de tine. Inclusiv, în cazul în care intri în carantină din cauza îmbolnăvirii de Covid-19.
  8. Dacă ai cel puțin o mașină, în situațiile în care aceasta este implicată într-un accident, este afectată de fenomene naturale sau poate chiar din vina ta, asigurările auto RCA și CASCO sunt cele care vor despăgubi daunele produse în funcție de contextul în care au fost produse.
  9. Dacă urmează să fii părinte, o asigurare de sănătate poate să reducă considerabil cheltuielile atât pe parcursul sarcinii cât și costurile nașterii, fie că alegi o clinică privată sau un spital de stat.
  10. Îi poți oferi copilului tău un viitor mai bun cu ajutorul unei polițe de asigurare pentru studii care îi va permite să urmeze facultatea pe care și-o va dori.

Îți dorești să închei o asigurare adaptată intocmai necesităților tale? Află care sunt polițele și serviciile unice pe care Otto Broker ți le pune la dispoziție, de aici sau apelează 0732 940 303 și discută cu un consilier Otto Broker.

10 motive pentru care să-ți închei o asigurare