Cand este vorba de sanatatea ta sau a familiei tale, iti doresti siguranta ca vei beneficia de cel mai bun tratament posibil.

Solutiile pe care ti le recomandam sunt asigurari internationale de sanatate de la cele mai mari companii de asigurari de sanatate private din lume, cu peste 30 milioane de persoane asigurate, in peste 190 de tari.  Astfel, vei avea acces la cele mai moderne tratamente la nivel mondial, medici si clinici de top. Aceste produse de asigurare se adreseaza deopotriva persoanelor care calatoresc in strainatate, dar mai ales celor ce doresc sa suplimenteze asigurarile nationale de sanatate.

Toti suntem constienti de necesitatea acestor asigurari, dar ne confruntam cu multe intrebari la care nu stim raspunsul, cum ar fi: la care companie de asigurare sa apelez, ce tip de asigurare mi se potriveste, etc.  Consultantii Otto Broker te pot ajuta sa alegi intotdeauna polita de asigurare medicala internationala potrivita pentru tine si familia ta. Planurile de sanatate pe care ti le propunem sunt cuprinzatoare si pot fi adaptate nevoilor tale, prin modulele suplimentare care permit adaugarea unor servicii medicale aditionale.

Cu o astfel de asigurare de sanatate privata tu si familia ta puteti avea acoperit tratamentul efectuat la orice spital sau clinica din lume, la alegere, cu acces la cei mai buni medici si servicii medicale de top.  Mai mult, obtii nu doar plata tratamentului, ci poti fi proactiv in prevenirea imbolnavirilor, fiind incluse si costurile evaluarilor generale preventive. De aceea, o asemenea polita acopera nu doar urgentele medicale, ci si investigatiile preventive ca mamografii de rutina sau vizite anuale la medic. Unele pachete de asigurari de sanatate acopera si o parte dintre costurile pentru medicamentele prescrise de medic sau consultatii oftalmologice sau stomatologice.

otto2-1898O asigurare de sanatate privata de calitate poate oferi nu doar plata tratamentelor, dar si consiliere pentru gasirea celei mai bune solutii, cum ar fi serviciile de “second medical opinion”. Totodata, pe langa protectia financiara, cu o astfel de polita vei avea si beneficii si informatii pentru mentinerea sanatatii tale si a familiei – de la controale preventive pana la resurse informationale pentru intelegerea si prevenirea unor boli care afecteaza o mare parte a populatiei la diverse varste.” -Maria Androne, Corporate Broker, Otto Broker

 

Tratament la TOATE spitalele din lume (1)

Consultantii nostri iti stau cu placere la dispozitie, solicita o oferta personalizata!

5 avantaje ale asigurarii de sanatate private cu acoperire internationala