Zbor cu parapanta, cu tiroliana, echitatie, karting sau bob de vara in Romania?

Da, ai citit bine. Poti avea parte de nenumarate experiente in Romania daca citesti recomandarile noastre inainte de a pleca in vacanta. Noi te ajutam cu 5 idei de activitati de neratat.

  1. Iti plac senzatiile tari? Alege sa te dai cu parapanta in Brasov. Vei admira peisajul de la inaltime si vei avea parte de adrenalina la cote maxime.
  2. Te poti da in cea mai mare tiroliana din Romania, situata in Bucovina. Vei avea parte de una dintre cele mai frumoase experiente din viata ta. Se numeste Mega Tiroliana si poti alege cursa normala sau cursa superman. Ce zici?
  3. Ai fost vreodata la un curs de echitatie? Fie ca iti doresti sa te bucuri de natura, sa hranesti si sa te joci cu animalele, fie ca vrei sa calaresti, te poti bucura de astfel de experiente memorabile intr-una dintre locatiile special amenajate. Centre de echitatie poti gasi in Poiana Brasov, Runcu, Sovata, Sibiu, Timisoara.
  4. Esti pasionat de masini? Iti recomandam sa experimentezi o tura cu kartul. Unde mai exact? In Bucuresti, Brasov sau Cluj poti avea parte de o astfel de experienta inedita, unde timp de 10 minute te vei simti ca un adevarat sofer de formula 1.
  5. Te poti da cu primul bob pe sine in Harghita, mai exact in comuna Lunca de Sus. Pista de bob de vara are o sectiune de urcare, pe care se merge cu viteza redusa, urmand o coborare de 1.200 de metri. Viteza maxima pe care o poate atinge bobul este de 45 km/h, insa ai posibilitatea de franare daca doresti.

Ti-au placut recomandarile noastre?

Inainte de a experimenta aceste sporturi, incheie si asigurarea de viata pentru ca sanatatea ta si a celor din jur sunt cele mai importante. Obtine o cotatie de aici.

5 experiente de neratat in Romania