Ai asteptat cu nerabdare vacanta, insa anul acesta vrei sa aloci un buget mai restrans?

Avem o veste buna pentru tine, poti avea parte de experiente inedite si cu bani putini. Cum?

Citeste cele 5 idei:

  1. Inainte de a pleca in vacanta, fa un mic research pe site-urile cu cele mai bune oferte de cazari. Chiar daca la prima cautare pretul cazarilor este unul foarte mare, aplica filtrele potrivite (preț cel mai mic mai intai/perioada si bugetul maxim) si vei descoperi ca exista si cazari cu un pret mult mai bun.
  2. Evita sa mananci prea mult in oras. Vei observa la finalul calatoriei cati bani vei economisi daca vei cumpara la inceputul vacantei mancare pentru mai multe zile. O cina in oras costa in jur de 150 lei pentru doua persoane, insa o cina pregatita acasa poate ajunge chiar la 50 lei.
  3. Alege activitatile in aer liber gratuite: drumetii prin padure, plaja cu hamace unde te poti relaxa gratuit, plimbari prin centrul orasului sau picnic la iarba verde.
  4. Calatoreste mai mult in extrasezon, preturile cazarilor vor fi mult mai accesibile. In plus, zonele in care alegi sa calatoresti nu vor mai fi atat de aglomerate ca in plin sezon estival.
  5. Incheie o asigurare de calatorie. Crede-ne, aceasta asigurare de calatorie poate costa si 11 lei, insa daca nu o ai si intalnesti o situatie neplacuta, costurile vor fi foarte mari.

Calculeaza simplu si usor asigurarea dorita si achizitioneaz-o in mai putin de 5 minute: bit.ly/2PQa0wc

Tu ce strategii de a economisire ai?

5 idei cum sa economisesti in vacanta