Esti in cautarea unor noi aventuri? Te provocam sa descoperi Romania si ale sale locuri deosebite.

  1. Muntele Tampa. Prima destinatie de calatorie unde poti avea parte de o priveliste ce iti taie rasuflarea este pe muntele Tampa. Nu multi stiu ca odata ajunsi la litere, poti face stanga si poti ajunge intr-un loc de poveste, de unde poti admira Brasovul de la inaltime. Tips: daca esti pasionat de fotografii, iti promitem ca vei realiza fotografii memorabile cu multe like-uri si share-uri pe Instagram si Facebook.
  2. Fundata este cea mai inalta localitate din Romania, aflata la o altitudine de 1360m. Daca vrei sa te relaxezi un weekend la Fundata, vei avea parte de peisaje pitoresti, traditii romanesti, bucate alese, liniste, dar si multa adrenalina.Si ce alt mod mai bun de a vedea peisajul de la inaltime daca nu atunci cand te dai cu tiroliana? Cea mai mare tiroliana de 200m din Rucar-Bran este situata in satul Fundatica. Incearca si tu.
  3. Poti vedea orasul Busteni de la inaltime daca doresti sa faci o drumetie pana la Babele. Pe drum poti vizita cascada Urlatoarea si Valea Jepilor. Sugestie: daca alegi sa mergi cu telecabina, trezeste-te foarte devreme si asigura-te ca esti printre primii, daca nu, vei astepta la rand foarte mult timp. Cu toate acestea, privelistea este superba, poti face picnic si te poti relaxa in voie.
  4. O alta recomandare pe care ti-o facem daca vrei sa vizitezi locurile frumoase din Romania, poti alege cu incredere sa mergi cu telecabina sau cu telescaunul in Sinaia. Te sfatuim sa urci pana la cota 2100, vei avea parte de o zi superba.
  5. Daca pasii te duc vara aceasta in Cluj, afla ca poti vedea panorama acestui oras de pe Cetatuia Norilor. Exploreaza zona si vei descoperi frumusetea intregului oras de la inaltime.

Daca ti-au placut recomandarile noastre, scrie-ne in comentarii pe Facebook. Si nu uita sa inchei si o asigurare de viata pentru situatii neprevazute: https://www.ottobroker.ro/asigurari-de-viata.

5 locatii cu priveliste superba in Romania