Romania ascunde foarte multe locuri de poveste, pitorești, cu peisaje de iti taie rasuflarea, ideale pentru un weekend sau pentru o mini vacanta.

In tot acest timp petrecut acasa, multi oameni si-au dat seama ca este benefic sa te reconectezi cu natura, sa interactionezi cu animalele si sa faci cat mai multe activitati relaxante in natura.

De aceea, ne-am gandit la 5 locuri izolate in Romania, unde te vei simti exceptional si te vei putea relaxa asa cum iti doresti.

Satul Magura

Este situat in apropierea orasului Brasov, in zona Bran-Moeciu, la poalele muntelui Piatra Craiului. Iubitorii de drumetii vor indragi aceasta locatie. Aici poti face echitatie, te poti plimba in voie in aer liber si te poti bucura de liniste intreaga zi.

Satul Colibita

Satul Colibita este renumit pentru peisajele sale superbe. Multi pasionati de fotografii sunt de parere ca peisajele de aici seamana foarte mult cu cele din Elvetia. Zona este apreciata in special de turistii straini si mai ales de pasionatii de sporturi extreme.

Satul Arieseni

Un alt loc de poveste unde te poti relaxa alaturi de familie este satul Arieseni. Poți face echitație, ciclism sau poți explora zona plecand in drumetie.

Un weekend petrecut in acest sat te va ajuta sa fii mult mai destins, relaxat si plin de bucurie.

Satul Fundatica

Unul dintre cele mai pitoresti sate din Romania este satul Fundatica. Este situat in localitatea Fundata, cea mai inalta localitate din Romania, avand 1360m altitudine. Pe langa peisajele pitoresti, vei putea admira caii ce pasc linistiti in curtile gospodarilor si casele vechi frumos amenajate.

Orasul Zarnesti

Orasul Zarnesti este locul ideal pentru o escapada cu familia. Dimineata te va trezi cantecul cocosului, te poti rasfata cu preparate bio si iti poti savura cafeaua linistit in natura acompaniat de razele soarelui.

Daca te-am convins sa calatoresti in aceste locuri frumoase din Romania, nu uita sa iti iei si asigurarea de accident. Drumetiile, echitatia, dar si cataratul pe munte sunt activitati relaxante, dar pot fi si periculoase. Incheie o asigurare in caz de accident cu doar 39 lei/ an sau 24 lei/6 luni sunand la numarul de telefon 0732 940 303 sau ne poti scrie la [email protected]. Esti acoperit pentru accidentele in aer liber, casnice sau accidentele de munca, 24 de ore din 24.

Iar cand vei decide ca este momentul sa explorezi din nou Europa si restul lunii nu uita sa inchei de calatorie in strainatate. O poti incheia online simplu si usor in doar cateva minute accesand linkul: https://www.ottobroker.ro/calculator-travel

Distractie placuta!

5 locuri izolate din Romania unde iti poti petrece vacanta