În primul rând, îndiferent prin ce canal alegi să îți închei asigurarea, online sau în agențiile noastre, beneficiezi de consultanță și poți alege cea mai potrivită variantă pentru tine. În plus, ai același preț, indiferent de canalul de distribuție, pentru că serviciile brokerului sunt gratuite. Tu nu plătești nimic în plus, brokerul fiind remunerat prin comisionul de la asigurător.

Atunci când alegi să închei asigurarea RCA online, cu doar câteva clickuri ai la dispoziție mai multe oferte de pe piață, fără să faci mai multe drumuri la asigurători sau să soliciți separat diferite oferte. Astfel, poți alege pe loc oferta care te avantajează, simpu și rapid. Și ori de câte ori ai nevoie, ne poți suna pentru a te consilia gratuit.

Odată ce ai plasat comanda, plătești cu cardul în siguranță, semnezi digital foarte ușor și primești polița pe e-mail. Poți alege să închei asigurarea pe câte luni vrei, iar dacă îți creezi contul tău de client, ai acces la polița ta și o poți printa oricând ai nevoie.

Nu trebuie să stai cu grija termenului de valabilitate, pentru că asta este grija noastră. Te vom anunța din timp când îți expiră asigurarea RCA și o poți reînnoi din contul tău de client cu un singur click. Dacă alegi un alt asigurător, ne vom ocupa să-ți transferăm clasa bonus-malus, astfel încât istoricul tău să fie accesibil pentru noul asigurător.

Iar dacă îți vinzi mașina, stai fără grijă. Te vom ajuta să-ți recuperezi banii “neconsumați” aferenți timpului până la expirare, bineînțeles dacă nu ai avizate daune pe aceasta.

Important de știut este și faptul că în cazul în care ești păgubit într-un accident, te putem ajuta să-ți închiriezi o mașină în timp ce a ta este în service, pentru fiecare 4 ore de manoperă ai dreptul la o zi de închiriere sau cât timp asigurătorul face cercetări cu privire la accident. Iar costul va fi suportat de asigurătorul tău.

Ai libertatea să comanzi online polița RCA, de oriunde și oricând. Completează formularul online aici și plasează comanda, în doar câteva minute. Mulți dintre clienții Otto Broker au ales această modalitate de încheiere a poliței RCA.

Ce avantaje ai când închei RCA online la Otto Broker
Tagged on: