Cauti asigurarea? Creeaza-ti cont de client Otto Broker si uita linistit unde ai pus-o.

Vei avea tot timpul acces online la informatii despre politele tale de asigurare incheiate prin Otto Broker, indiferent ca le-ai incheiat online sau intr-unul dintre birourile noastre. Ai acces la istoricul tau de comenzi si poti printa oricand politele de asigurare de care ai nevoie.

Pe baza adresei de e-mail, aduci in contul tau toate politele valabile sau pe cele care au expirat de maximum 60 de zile. Totodata, poti aduce in cont si politele incheiate offline pentru alti clienti pe care ii administrezi, introducand CNP-ul lor, daca este trecuta adresa ta de e-mail pe fisa lor de client.

Poti comanda rapid asigurarea RCA, pe 1-12 luni, sau poti incheia o asigurare de calatorie ori de cate ori ai nevoie, de locuinta, bicicleta sau oricare alta polita potrivita nevoilor tale. In plus, iti poti reinnoi politele de asigurarea RCA, PAD, Locuință sau CASCO print-un singur click, fara sa mai fi nevoit sa iti introduci datele.

Dupa efectuarea platii, vei primi polita pe e-mail dar o vei putea accesa oricand si in contul tau de client. De asemenea, poti plati ratele scadente la CASCO, locuinta, viata sau altele, pe care le poti plati tot din contul tau de client.

Un alt avantaj important este ca nu mai depinzi de programul asiguratorilor, ai acces oricand la politele tale, chiar si de pe telefonul mobil, si economisesti timp si banii de deplasare pentru ca primesti toate ofertele printr-o singura solicitare atunci cand ai nevoie sa inchei o noua polita de asigurare.

Lucram constant la optimizarea serviciilor oferite pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, si in curand vom lansa noi facilitati pentru utilizatorii contului de client, pentru a le oferi acces la cat mai multe informatii si oferte personalizate.

Ti-ai creat deja cont? Poti verifica, intrand pe www.ottobroker.ro. Logheaza-te cu ajutorul adresei tale de e-mail si afla daca ai deja un cont activ. Daca nu, il poti crea chiar acum, in aproximativ 2 minute.

Ce beneficii iti aduce contul tau de client Otto Broker
Tagged on: