Apelând la Otto Broker te asigurăm de faptul că te reprezentăm în discuția cu asigurătorul și negociem pentru tine cele mai avantajoase oferte de asigurare, în funcție de nevoile tale.

Consultantul Otto Broker te va consilia și va analiza împreună cu tine ofertele asigurătorilor astfel încât să poți face ușor alegerea potrivită, și poți avea siguranța că acesta reprezintă intotdeauna interesul tău în discuția cu asigurătorul și intermediază întreg procesul de achiziție a unei polițe de asigurare, oferindu-ți cele mai bune condiții.

Iată câteva dintre avantajele de care beneficiezi atunci când alegi să închei polițele de asigurare prin Otto Broker, indiferent că alegi să o faci offline, într-una dintre locațiile nostre sau online: prin e-mail, pe site sau la telefon.

Economisești timp, bani și energie pentru că poți obține și compara oferte de la toți asigurătorii doar cu un singur drum într-una dintre locațiile Otto Broker sau printr-un singur apel telefonic sau e-mail. Atât de simplu! Printr-un singur telefon sau drum vei beneficia gratuit de oferte de la consultantul Otto Broker, astfel vei economisi timpul și energia pe care le-ai fi consumat pentru 10 drumuri la 10 companii de asigurări.

În plus, alegând cea mai bună ofertă pentru nevoile tale, vei investi eficient banii într-un produs de asigurare care va corespunde stilului tău de viață și îți va oferi protecția de care ai nevoie, acoperind riscurile la care ești expus. La fel de important este faptul că beneficiezi de consultanță gratuită din partea specialistului Otto Broker pentru înțelegerea termenilor și condițiilor din ofertele de asigurare, și astfel poți să fii sigur că știi ce alegi, făcând o comparație corectă între produsele de asigurare.

De asemenea, nu vei mai avea grija expirării polițelor tale și nici a scadenței ratelor întrucat consilierul Otto Broker îți va reaminti din timp de aceste aspecte.

Când alegi Otto Brokerai consultanță gratuită pentru ca tu să identifici cele mai potrivite soluții de asigurare pentru tine. Spre deosebire de un agent de asigurări care va încerca să te convingă să cumperi produsul companiei la care este angajat, ca fiind cea mai bună soluție, consultantul Otto Broker te va consilia și îți va oferi cea mai potrivită soluție de asigurare pentru nevoile tale, selectând alături de tine dintre cele mai avantajoase oferte ale tuturor companiilor de asigurări din piață. Iar tu nu plătești nimic în plus, pentru că brokerul este remunerat tot prin comisionul de la asigurător, ca și agentul.

Asistență la daună. În cazul în care te confrunți cu o daună aflată printre riscurile acoperite de asigurare, tot ce trebuie să faci este să îl suni pe consultantul Otto Broker care ți-a încheiat polița. Acesta te va ajuta cu informații referitor la documentele necesare pentru deschiderea dosarului de daună și te va îndruma către centrele asigurătorilor pentru constatarea daunei, oferindu-ți asistență în vederea completării documentului de constatare amiabilă în cazul unui accident rutier. Poți să fii sigur că nu ești singur și vei depăși mai ușor momentul atunci când ai pe cineva care să te sprijine în cazul unui eveniment neprevăzut.

Clienții Otto Broker se pot bucura de o gamă variată de oferte de asigurări și servicii. Otto Broker poate intermedia toate tipurile de asigurări, astfel că printr-un singur drum sau apel poți avea acces rapid la cea mai bună soluție de asigurare: RCA și CASCO, asigurări de bunuri și locuințe, asigurări de viață, sănătate și accident, asigurări de călătorie, bicicletă și răspundere civilă, precum și servicii post vânzare cum ar fi serviciul de Rezolvare Daune. În cazul unei daune acoperite de polița CASCO, serviciul de Rezolvare Daune asigură consultanță în rezolvarea integrală a dosarului pe întregul său proces. Pentru orice întrebări și nelămuriri, ai la dispoziție serviciul de Asistență telefonică NON-STOP pentru a fi informat în permanență cu privire la polițele de asigurări încheiate.

Chat online pe site. La Otto Broker suntem mereu alături de tine, pregătiți să își răspundem la toate întrebările pe care le ai despre asigurări. Ne poți întreba orice iar noi suntem acolo pentru a îți răspunde. De asemenea suntem ON și pe WhatsApp prin numărul de telefon 0732 940 303. Tu alegi cum să ne contactezi, noi suntem pregătiți să-ți venim în ajutor.

Clienții Otto Broker se bucură de un flux total digital, fără hârtie. Toți clienții noștri, fie că aleg să ne viziteze în locații sau comandă un produs online sau prin telefon, pot semna digital prin e-mail sau pe telefon și pot plăti cu cardul în siguranță.

În plus, din contul de client poți beneficia de plata online a ratelor scadente pe care fiecare client îl poate crea pe site. Și tot în contul de client, am adus polița RCA la un click distanță. Clienții noștri pot reînnoi polța RCA doar cu un singur click, primind apoi toate ofertele asigurătorilor și plătind online, în siguranță. Atât de simplu și ușor.

Îți dorești să închei o asigurare adaptată întocmai necesităților tale? Află care sunt polițele și serviciile unice pe care Otto Broker ți le pune la dispoziție. Află mai mult.

Economisești timp, bani și energie cu Otto Broker