Te felicitam pentru curajul de a merge pe calea antreprenoriatului!

Mai ai o singura cerinta inainte de a semna contractul si anume sa inchei polita de asigurare pentru echipamentele/utilajele pe care le vei achizitiona prin acest program.

Acesta este pasul in care iti putem fi sprijin real ! 15% dintre dosarele care au primit plata integrala prin programul Start-up Nation au fost asigurate de Otto Broker.

Gasesti mai jos cateva cifre de care poate ai nevoie. Sumele asigurate pe aceste polite sunt de regula cuprinse intre: 85.000 lei si 190.000 lei. In functie de obiectele asigurate si clauzele acoperite de polita, primele de asigurare pot sa difere. Cel mai mic pret de pana acum a fost de 670 de lei iar cea mai ridicata fiind de 1.520 lei.

Este important sa stii ca vom raspunde la cererea ta in maximum o ora, urmand sa iti solicitam toate informatiile de care avem nevoie pentru a incheia polita. Datorita faptului ca acest proiect ne este familiar, stim exact ce documente sunt necesare si ce trebuie sa ai in vedere ca sa iti poti asigura eficient toate achizitiile finantate prin program. Astfel, scurtam considerabil timpul pana la incheierea politei.

Iata cateva mesaje de la beneficiarii proiectelor castigatoare la Start-Up Nation 2017 care au incheiat asigurari prin Otto Broker

„Multumim in primul rand pentru ajutorul acordat. Suntem foarte multumiti de serviciile oferite si promptitudinea cu care s-au rezolvat lucrurile. Asigurarea all-risk oferita a fost exact de ceea ce aveam nevoie pentru proiectul nostru. In plus, unele informatii omise in cerere au fost completate automat de catre broker. Recomandam cu incredere serviciile Otto Broker.”  Echipa Samsoft Innovation, Anton Madalin

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

„Colaborare excelenta, raspunsuri promte si clare – recomand cu incredere” CINEMOON SRL, Razvan Andrei

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

“Ma numesc Dr. Razvan PELEA, sunt medic stomatolog si proiectul meu a fost unul dintre proiectele castigatoare StartUp Nation 2017.

Achizitionand in cadrul acestui proiect aparatura de productie de laborator stomatologic, una dintre cerinte a fost sa fac asigurare integrala a bunurilor achitionate. Aveam nevoie urgent de mai multe oferte pentru a o alege pe cea mai buna din toate punctele de vedere cat si de un broker de asigurare prompt si de incredere.

Norocul meu a fost ca de ani buni eram deja in contact cu cei de la Otto Broker care ma ajutasera in nenumarate randuri cu polita RCA, casco, asigurarea locuintei si asigurarea malpraxis necesara desfasurarii activitatii de medic stomatolog.

In  nici 48 de ore de la solicitare am definitivat si semnat forma finala a asigurarii acestor bunuri alegand dintre mai multe oferte prezentate cu multa promptitudine si transparenta.

Recomand Otto Broker celor care deruleaza un proiect prin Programul Start-Up Nation cat si celor care vor orice alt tip de asigurare. Promptitudinea, seriozitatea cat si transparenta totala va vor convinge ca ati facut cea mai buna alegere! Felicitari intregii echipe Otto Broker!”

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Mai jos iti vom da cateva exemple de situatii pe care trebuie sa le ai in vedere in momentul in care iti asiguri utilajele si echipamentele achizitionate prin Programul Start-Up Nation.

  • Pentru echipamentele foto/video care sunt folosite in afara locatiei este important sa iti adaugi si  clauza de portabilitate care acopera bunurile pentru furt in afara locatiei si chiar si scaparea acestora din mana.
  • Pentru utilajele de productie este indicat sa ai acoperire si pentru avariile accidentale ale acestora.
  • Un factor important in determinarea pretului il reprezinta si cladirea unde vor fi amplasate/utilizate echpamentele: daca este o cladire noua, cu sisteme de supraveghere si incendiu, pretul va fi semnificativ mai mic.

Asteptam e-mailul tau pe adresa [email protected]  si iti vom raspunde intr-o ora!

Esti unul dintre castigatorii programului Start -Up Nation ?
Tagged on: