O situație financiară “sănătoasă” și relaxată a companiei pleacă de la un cash-flow pozitiv. Iar acest nivel pozitiv este influențat direct de cum vă gestionați facturarea clienților, cât de prompt și activ sunteți în colectarea creanțelor și ce măsuri de siguranță adoptați. Cu toate acestea, există și situații care nu pot fi ocolite.

Prin parteneriatul cu Instant Factoring ne dorim ca afacerea dumneavoastră să rămână în siguranță chiar și atunci când doriți să fidelizați clienții importanți, acordându-le termene mai lungi de plată.

Instant Factoring este prima companie fintech de micro-factoring online din România dedicată companiilor mici și microîntreprinderilor, membru al Asociației Europene de companii Fintech Innovate Finance cu sediul la Londra și desemnat Cel mai bun Startup Fintech al Anului din Europa Centrală în cadrul Central European Startup Awards (CESA Awards) 2018.

Factoringul online reprezintă cea mai simplă și rapidă soluție de a vă debloca lichiditățile și a vă păstra un cash-flow pozitiv. Reprezintă o tranzacție financiară, prin care o companie își vinde facturile pe care le are de încasat de la clienții săi, către o instituție externă de finanțare, numită factor. În urma acestei tranzacții, compania primește plata serviciilor prestate sau a bunurilor livrate (în 24 de ore, în cazul Instant Factoring), contra unui comision fix, din valoarea facturii, ce revine factorului.

Pe platforma Instant Factoring totul se întâmplă online, fără birocrație, cozi de așteptare și procese complicate de acceptare. Analiza facturii finanțabile se desfășoară într-un interval de doar 2 ore pentru facturi de până la 10.000 de lei și 24 de ore pentru cele de până la 250.000 de lei, iar în maximum 24 de ore de la aprobarea finanțării, vă puteți încasa banii din cont. Iar pașii sunt foarte simpli: vă creați un cont cu datele firmei, faceți o cerere de finanțare prin încărcarea facturii și completând datele necesare, atașați documentele care dovedesc livrarea produsului/serviciului către client și apoi așteptați aprobarea. Ultimul pas este să primiți banii în cont și să vă desfășurați afacerea în continuare, fără restricții financiare.

Care sunt avantajele:

●      Acces la numerar mai repede. Prin factoring online, vă primiți banii din facturi înainte de termenul scadent, chiar și în 24 de ore, și vă puteți derula afacerile în continuare.

●      Vă îmbunătățiți relația cu furnizorii și clienții, din moment ce le veți putea permite clienților termene mai lungi de plată pentru facturi, iar furnizorii vor fi fericiți că veți putea achita la timp sau chiar mai devreme datoriile către ei.

●      Profitați de oportunități de creștere. Cu acces la lichidități, vă veți simți mult mai relaxați să preluați comenzi de la clienți importanți.

●      Economisiți timp. În cazul serviciilor de factoring online, procesul este mult mai rapid față de un credit bancar, de exemplu, iar marele avantaj este că totul se desfășoară exclusiv online, chiar și de pe mobil.

Aveți doar 4 pași simpli de parcurs ca să vă transformați facturile în lichidități:

  ●  Vă creați un cont gratuit în 3 minute

  ●  Urcați o cerere de finanțare – factura sau facturile în termen

  ●  Instant Factoring verifică datele și confirmă factura în 2 ore

  ●  Primiți banii pe factura finanțată până la 100% din valoarea ei, în doar 24 de ore

De ce să fiți îngrijorat pe sfârșit de luna că nu aveți suficient cash în cont pentru plăți, când aveți la îndemână o soluție de finanțare atât de simplă, rapidă și ușor de accesat? Încasați-vă banii chiar acum!

In plus, completand formularul de mai jos beneficiati de oferta noastra speciala: Finantare gratuita in prima luna, in limita unui cost de finantare de 500 RON pe luna.

Lăsați-ne datele de contact, iar echipa Instant Factoring va reveni în cel mai scurt timp posibil către dumneavoastră.








    Încasați-vă banii de pe facturi mai repede, cu Instant Factoring