classic-1231185_960_720Daca esti in Bucuresti in perioada 20-30 octombrie, nu ai voie sa ratezi Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2016. Pe o suprafata de peste 25.000 de mp in cadrul Romaero Baneasa vei descoperi sute de modele de vehicule comerciale si utilitare. 

Pe langa cele mai recente premiere nationale din domeniul auto venite direct de la Paris, unul dintre punctele de interes ale acestei editii este reprezentat de Bucharest Classic Car Expo. Poti vedea peste 150 de modele de vehicule clasice, unele estimate la peste 1 milion de euro, expuse pe o suprafata de peste 2.000 mp.

Daca esti pasionat de masinile de epoca te asteptam la standul Otto Broker – UNIQA Asigurari, in pavilionul H105. Poti castiga una dintre cele 3 asigurari CASCO Vintage pentru masina ta clasica oferite la tombola destinata vizitatorilor.

CASCO Vintage este un produs de asigurare unic in Romania, dezvoltat de Otto Broker impreuna cu echipa UNIQA, adaptat riscurilor specifice vehiculelor clasice – masini si motociclete mai vechi de 20 de ani. Cu polita CASCO Vintage iti poti proteja investitia atat cand este in garaj sau la o expozitie, cat si cand te plimbi cu ea prin trafic.

Afla mai multe detalii depre CASCO Vintage aici. 

Nu uita sa ne urmaresti si pe pagina de Facebook :iti pregatim si aici un concurs cu premii surpriza.

 

 

 

Te asteptam la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2016