bike2Bicicleta devine si la noi, in Romania, foarte populara. Din pacate, hotii de biciclete se inmultesc si ei. Zilnic au loc zeci de furturi. Pentru ca si noi suntem pasionati de biciclete, ne-am gandit sa venim in sprijinul tau. Impreuna cu partenerul nostru Grawe, am creat o asigurare de biciclete simpla si acccesibila, care-ti permite sa te bucuri de bicicleta, fara batai de cap.

Bicicletele mai vechi se pot asigura?

Sigur ca da! Otto Broker iti asigura nu numai bicicleta noua, dar si pe cea pe care o ai deja, dar nu mai veche de 6 ani.

Care este suma maxima la care iti poti asigura bicicleta?

In mod uzual se asigura biciclete noi pana la 7.000 Lei , insa daca ai o bicicleta mai scumpa scrie-ne pe [email protected] si iti facem oferta personalizata.

Cati bani vei primi, daca bicicleta iti este furata?

Indiferent de vechimea bicicletei vei primi 80% din suma asigurata. Astfel vei putea sa fii din nou pe doua roti, cu un efort financiar minim.

Ce faci daca bicicleta iti este furata?

Simplu! Suni la Otto Broker – 0732 940 303. Mai departe ne ocupam noi! Pregatim toate documentele necesare dosarului de dauna si putem depune in numele tau dosarul la asigurator. Singurul lucru pe care trebuie sa-l mai faci este sa mergi la politie si sa anunti furtul. Dar si aici te vom ajuta si iti vom spune care este sectia de politie cea mai apropiata si cum poti ajunge acolo. Mai departe poti sta linistit! Vom avea grija sa-ti primesti banii cat mai repede posibil!

Daca bicicleta iti este furata de pe masina esti despagubit?

Otto Velo te asigura si daca bicicleta iti este furata de pe masina. Tot ce trebuie sa faci este sa verifici ca suportul pe care ai prins-o sa fie incuiat. Astfel hotul va fi obligat sa taie suportul sau sa sparga incuietoarea si tu vei avea dovada clara ca bicicleta ti-a fost furata.

La munte si la mare ai asigurare?

Acum poti pleca linistit cu bicicleta la munte sau la mare! Daca o lasi in camera de hotel si iti este furata, poti sa-ti iei banii pe ea cu asigurarea Otto Velo. Nu uita insa sa-ti asiguri bicicleta corespunzator*!

Cand nu esti asigurat?

*Singurul lucru de care trebuie sa tii cont ca sa te poti bucura de asigurare este ca atunci cand lasi bicicleta nesupravegheata sa o prinzi cu un antifurt de roata din spate, cadru si stalp, gard, sau orice alt obiect solid. Sistemul antifurt nu este foarte scump, il poti achizitiona si cu 70 Lei.

Tot ce trebuie sa stii despre asigurarea de bicicleta
Tagged on: