Companiile ce activeaza in acest sector foarte diversificat sunt expuse unor riscuri specifice, iar efectele negative ale unei daune pot afecta considerabil indicatorii financiari sau imaginea companiei.

Fie ca detii un IMM sau esti parte a unui grup international, in activitatea companiei tale ar putea aparea o criza care sa conduca la rechemarea unui produs, poti avea intarzieri in productie sau pierderi de productivitate din cauza avarierii utilajelor sau echipamentelor electronice. Marfa ar putea fi avariata in urma unor evenimente nedorite, produse in depozit sau in timpul transportului. Toate acestea pot duce la intarzieri in livrari, orientarea clientilor catre competitori, avand ca rezultat pierderi financiare si reducerea increderii clientilor in produsele oferite de compania ta.  De asemenea, capitalul uman este o resursa importanta pentru orice companie si ai nevoie de solutii pentru a-ti proteja si fideliza angajatii.

Exemplele sunt numeroase, iar riscurile care afecteaza acest domeniu sunt multiple. Specialistii Otto Broker iti pot oferi solutii cuprinzatoare pentru a gestiona eficient riscurile. Am reunit in acest infographic 5 dintre solutiile propuse:

copy-of-hubspot-template-giveaway_-infographics-2-of-2-16Vezi aici lista completa a solutiilor de asigurari recomandate companiilor ce activeaza in zona de productie.

Pentru a fi cu adevarat eficient, un astfel de program de asigurari necesita expertiza complexa si o buna intelegere a domeniului de aplicare. Specialistii Otto Broker iti stau la dispozitie oricand cu sfaturi si informatii suplimentare despre politele si serviciile pe care ti le propunem. Contacteaza-ne prin acest formular, iar noi vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp.

5+1 solutii de asigurari pentru activitatea de productie – infografic
Tagged on: