Noi, la Otto Broker, credem in educatie si sustinem actiunile educationale care cresc sansele de reusita in viata ale unor copii cu care viata nu a fost asa darnica. Alaturi de partenerii nostri, Asociatia Benefacto, incercam sa contribuim la un viitor mai bun pentru cei care au nevoie de noi.

De-a lungul timpului am fost alaturi de Cehul Silvaniei si Copii in Sanul Familiei. Ori de cate ori am avut ocazia, ne-am implicat in proiectele pe care acestia le-au desfasurat, pentru a le oferi sprijin financiar si am incercat sa le aducem copiilor zambetul pe buze cu ocazia sarbatorilor.

Pentru copiii din Centrul de Plasament Cehu Silvanei din Salaj ne asiguram in acest moment ca toti elevii din ani terminali, clasa a VIII-a si a XII-a, beneficiaza de meditatii pentru intrarea la un liceu bun, respectiv pentru a promova cu bine examenul de Bacalaureat si a intra la facultate.

De asemenea, ne implicam si in educatia copiilor din Sanul Familiei din Hirja, Bacau, astfel incat sa obtina rezultate bune la scoala si incurajam activitatile extrascolare pentru o buna dezvoltare.

In acelasi timp, suntem alaturi si sprijinim Asociatia Super Teach care isi propune sa schimbe mentalitatea profesorilor din Romania. Un proiect initiat de antreprenori in sprijinul profesorilor din sistemul preuniversitar ce promoveaza principii si instrumente in educatie aplicate la clasa, in spiritul nevoilor societatii actuale.

Nu in ultimul rand, ne bucuram sa fim alaturi de o tanara provenita din Centrul de Plasament Campina si o sustinem printr-o bursa de studii pentru ca aceasta sa poata urma facultatea pe care si-a ales-o. Ne face o reala placere sa putem fi alaturi de ea si ne dorim sa o vedem implinindu-si visele la inceputul vietii sale de adult.

Totdata am raspuns pozitiv cerintei unui tanar talentat, care avea nevoie de sprijin pentru a face performanta si cu bucurie am acceptat sa ii fim alaturi in drumul lui catre succes. La sfarsitul anului trecut ne-am alaturat echipei lui Carol Cojocaru, campion national la inot si membru al lotului olimpic de juniori. La doar 15 ani, Carol  a obtinut deja o medalie pentru Romania iar noi ne mandrim ca putem contribui la evolutia unui tanar sportiv de exceptie.

Vom continua sa oferim sustinere celor care au nevoie de noi si sa contribuim la implinirea celor mai mari visuri ale acestor tineri.

Susținem educația și ne dorim să contribuim la un viitor mai bun