Chiar daca te-ai nascut cu claparii in picioare si stii sa schiezi atat de bine incat nu crezi ca ai nevoie de masuri de siguranta suplimentare echipamentului de schi, asta nu te va scuti sa platesti costurile unor servicii medicale in cazul unui accident. Daca esti unul dintre cei care sunt in cautarea unei aventuri pe partiile din Romania sau Europa, afla ce polite de asigurare te pot proteja financiar in cazul unor situatii mai putin placute.

Daca pleci la schi in Romania, ar fi util sa inchei doua tipuri de asigurari:

Asigurare de raspundere civila fata de terti

Este important sa stii faptul ca daunele produse pe partie pot fi asigurate. In cazul unui accident pe care il provoci tu sau copilul tau pe partia de schi, cheltuielile medicale ale persoanei accidentate, precum si cheltuielile cu avocatii in cazul deschiderii unui proces, pot fi acoperite de polita de raspundere civila.

Indiferent cat de experimentat sau precaut esti, pe partie se pot intampla tot felul de accidente de care te poti face vinovat. In special pe partiile destul de aglomerate din Romania. Cel mai bine este sa fii acoperit.

Asigurare de accident OttoProtect

OttoProtect este un produs de asigurare dezvoltat de Otto Broker si Grawe Romania, conceput sa te ajute sa depasesti mai usor perioada dificila, din punct de vedere financiar, in cazul unor evenimente neprevazute, cum ar fi un accident pe partia de schi, pentru ca tu sa te poti concentra pe vindecare.

Acest produs de asigurare acopera, inclusiv copiii si varstnicii, varsta asiguratului fiind cuprinsa intre 1 si 75 de ani.

Totodata, asigurarea de accident OttoProtect are acoperire in Romania dar si pe teritoriul European, 24/24, pentru orice fractura.

Daca pleci la schi pe o partie din Europa:

Asigurarea de calatorie cu acoperire pentru sporturi extreme

Desi cererea pentru asigurari de calatorie este in crestere, multi dintre iubitorii sporturilor de iarna nu constientizeaza,  inca,  importanta unei asigurari de calatorie sau aleg o polita cu acoperire insuficienta.

Este extrem de important sa stii ca aceste tipuri de activitati de iarna sunt clasificate drept sporturi periculoase si multe polite standard de calatorie nu acopera riscurile survenite in urma unui accident pe partie. In functie de asigurator, polita de calatorie cu acoperire pentru sporturile de iarna poate include servicii medicale precum:

  • interventie in caz de accident
  • transport cu ambulanta de la locul accidentului la cel mai apropiat spital
  • examinare medicala
  • tratament medical
  • interventii chirurgicale urgente
  • terapie intensiva
  • repatrierea medicala in Romania
  • despagubire pentru deteriorarea echipamentului de schi, pierderea sau intarzierea bagajelor in cazul calatoriei cu avionul

In planificarea unei vacante la schi este foarte important sa cantaresti toate riscurile si sa hotarasti care este gradul de acoperire de care aveti nevoie, tu si familia ta. Inainte de plecare, comanda asigurarea de care ai nevoie.

Suna la 021.555.6886 sau scrie-ne pe [email protected]. Iar daca urmeaza sa pleci in afara Romaniei, iti poti calcula chiar tu costul politei aici.

Tot ce trebuie sa faci este sa compari ofertele de asigurari si sa o alegi pe cea potrivita pentru tine. Alegi polita care te avantajeaza, platesti online si primesti polita prin e-mail!

In cazul in care te confrunti cu o dauna aflata printre riscurile acoperite de asigurare, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi numarul de telefon 0726 141 490. Consilierii Otto Broker te vor ajuta cu informatii referitor la documentele necesare pentru deschiderea dosarului de dauna si te vor indruma in rezolvarea dosarului pe intregul proces.

Pleci la schi? Afla ce asigurare sa inchei inainte de plecare.