Vara bate la usa si cu siguranta astepti deja nerabdator concediul planificat cu grija.

Vacanta ar trebui sa fie perioada in care te relaxezi si te odihnesti, scapi de batai de cap si  te concentrezi pe timpul petrecut acolo. Pentru aceasta e nevoie sa te gandesti inainte cum poti face fata anumitor neplaceri, cum ar fi necesitatea de a apela la servicii medicale – in urma unui accident sau a unei banale imbolnaviri.

Daca te pregatesti sa pleci intr-o calatorie in afara, iti recomandam sa iei neaparat in calcul o asigurare de calatorie. Aceasta iti poate  cumpara atat linistea necesara in timpul vacantei, cat si serviciile medicale de care ai putea avea nevoie.

In functie de tipul de asigurare si de clauzele suplimentare pentru care optezi, acoperirea politei este diferita: de la cele mai simple, care acopera doar cheltuieli medicale ca urmare a unui accident, pana la cele mai complexe, care acopera si imbolnavirea din alte cauze decat cele pre-existente. Este important sa stii ca pretul unei asigurari de calatorie variaza in functie de sumele asigurate, perioada de asigurare, tara de destinatie si varsta persoanei asigurate.

Acum e si mai simplu sa compari online solutiile de asigurari si sa alegi polita potrivita pentru tine. Am lansat calculatorul online, iar tot ce trebuie sa faci pentru ca ofertele sa fie afisate este sa introduci cateva detalii: destinatia, data calatoriei si varsta ta. Iti prezentam instant variantele de asigurari disponibile, iar tu le poti compara in functie de factorii importanti pentru tine. Alegi apoi polita care te avantajeaza, platesti online si primesti polita prin e-mail, la adresa indicata de tine.

Acceseaza calculatorul online si afla rapid costul asigurarii pentru calatoria ta!

 

Asigurarea de calatorie, la un click distanta