Atelier profit Mentinand directia de dezvoltare strategica, Otto Broker a consolidat extinderea Diviziei Corporate si a deschis la inceputul lunii ianuarie un nou birou Corporate la Brasov. In aceeasi linie se inscrie si programul „Atelierul de profit prin asigurari”, lansat de Otto Broker inca din 2013 si continuat si in acest an. In 2016, „Atelierul de profit prin asigurari” va continua in Sibiu, Constanta, Timisoara si Craiova.

Am pornit de la ideea de a prezenta companiilor din Romania solutii eficiente pentru a accesa capital de crestere prin intermediul asigurarilor, prin evenimente in care prezentam avantajele asigurarilor financiare. Aceasta serie de „Ateliere de profit prin asigurari” este deja la cea-a de-a IV-a editie si ne bucura succesul inregistrat.-Victor Sraer, Managing Partner Otto Broker

Contextul economic actual arata ca riscurile cu care se confrunta companiile din orice sector de activitate, in special cel de neincasare a facturilor, reprezinta o problema majora. Peste 10000 de companii au intrat in insolventa in 2015 in Romania, majoritatea insolventelor fiind cauzate de plati intarziate. In acest context dificil, asigurarile de credit comercial si cele de garantii se impun tot mai mult ca solutii deosebit de eficiente de acoperire a pierderilor din tranzactiile comerciale, care pot destabiliza financiar chiar si cele mai puternice companii.

In functie de produsul de asigurare utilizat si de natura activitatii, companiile care se protejeaza prin intermediul acestor instrumente emise de asiguratori au acces la o serie de beneficii– pot debloca sau evita blocarea unor sume retinute cu titlu de garantie pentru buna executie a lucrarilor, cum ar fi cash-ul colateral solicitat pentru diverse instrumente bancare de garantare, si pot avea un acces mai bun la linii de finantare pentru capital de lucru.

Participarea la Atelierul de profit prin asigurari este gratuita

Atelierul de profit prin asigurari” se adreseaza companiilor din orice sector economic, indiferent de marime, care sunt in cautarea unor instrumente alternative utile atat pentru cresterea sustenabila a companiei, dar si prin care pot accesa solutii de finantare pe termen scurt si mediu. Cea de-a patra editie va avea loc pe 25 februarie 2016, la Hotel Ramada, Sibiu si este organizata in parteneriat cu Euler Hermes si City Insurance.

Afla de la specialisti de top avantajele asigurarilor de riscuri financiare pentru protecția afacerii tale si  invata sa folosesti instrumente alternative pentru extinderea pe o noua piata si castigarea altor categorii de clienti.

Locurile sunt limitate, înregistrează-te acum!

 

 

 

Atelierul de profit