idea-1296140_960_720Otto Broker iti ofera cateva ponturi pentru ca tu sa alegi cea mai buna asigurare RCA. Este important ca, inainte de a semna polita, sa verifici urmatoarele date:
-Datele de identificare ale masinii trebuie sa fie scrise corect. Fii atent la seria de sasiu pentru ca aceasta este foarte lunga si se poate gresi la copiere. Aceasta serie este esentiala in caz de dauna.
-Suma inscrisa pe polita la rubrica “Prima de asigurare” trebuie sa fie identica cu cea de pe chitanta si cu cea platita. Daca exista diferente, e mai bine sa nu inchei polita in acel loc.
-Nu uita de data de expirare a politei RCA. Verifica daca cel care iti vinde polita ofera si un serviciu de avizare la expirare. Sigur iti va fi util!
-Preturile se schimba de la o luna la alta. Asa ca s-ar putea ca asiguratorul pe care il stiai cu pretul cel mai mic la RCA sa nu mai fie acelasi.
-Daca alegi sa inchei o polita pe 1 an, poti economisi o suma importanta.
-Un broker bun iti poate recomanda pachete de asigurari foarte avantajoase. Poti obtine reduceri la asigurarea de locuinta, bunuri si la CASCO daca ai incheiat polita RCA la aceeasi societate de asigurare.
-O polita RCA valabila contine polita in sine, inclusiv formularul Carte Verde, vigneta si chitanta in cazul in care ai optat pentru plata cu numerar.
-Si nu in ultimul rand, tine cont si de reputatia asiguratorului la care inchei polita RCA
Informatii utile cand inchei polita RCA
Tagged on: