START! Prima echipa Otto Broker a plecat astazi pe Drumul care uneste – Via Transilvanica, si va parcurge prima etapa din cele 20 pe care ne-am propus sa le parcurgem pentru a descoperi splendoarea drumului spectaculos care strabate Romania, de la Putna si pana la Drobeta Turnu-Severin, facilitand dezvoltarea a peste 400 de comunitati rurale si a turismului romanesc.

Prima echipa va parcurge Tinutul Bucovina pe o distanta totala de 59.3 km, pe ruta Putna – Sucevita – Vatra Moldovitei – Sadova, timp de 3 zile.

La sfarsitul celor 3 etape, a doua echipa va prelua stafeta si va continua traseul pentru alte 3 etape si va parcurge ruta Sadova – Pasul Mestecanis – Vatra Dornei – Poiana Negri, finalizând o distantă de 60,8 km, în perioada 23-25 august.

Cea de-a treia echipa va pleca la pas pentru alte 3 zile pentru a parcurge 57,93 km din Tinutul de Sus, pe ruta Poiana Negri – Lunca Ilavei – Tasuleasa Social – Praid, între 26 și 29 august.

A patra echipa va incheia oficial vara pe traseu, plecand pe 30 august sa strabata Terra Siculorum pe ruta Praid – Atia – Lupeni – Odorheiul Secuiesc, parcurgand o distanta totala de 64 km si aproximativ 21 ore de mers.

Echipa cu numarul cinci va strabate cea mai lunga distanta din cele 20 de etape, parcugand 65 de km, continuand sa descopere Terra Siculorum pe ruta Odorheiul Secuiesc – Martinis – Darjiu – Archita.

Pe 5 septembrie va fi preluata stafeta de echipa a sasea care va continua traseul in Terra Saxonum pe ruta Archita – Crit – Saschiz – Sapartoc, bucurandu-se de natura timp de 3 zile si 57 de km de drum salbatic si plin de emotie.

Ultima echipa Otto Broker, echipa cu numarul sapte, va incheia cele 20 de etape, parcurgand o distanta totala de 40.5 km pe ruta Sapartoc – Stejarenii – Malancrav, pe 8 si 9 septembrie.

Pana pe 10 septembrie, te invitam sa fii alaturi de noi pe traseu si sa incurajezi echipa favorita care va duce la bun sfarsit etapa pe care o va parcurge. Urmareste-ne pe pagina noastra de Facebook Otto Broker pentru a fi la curent cu tot parcursul nostru in aceasta calatorie-eveniment pe drumul care uneste.

Iar daca vrei sa te implici si tu in acest proiect minunat o poti face si tu alaturi de noi printr-o donatie si prin popularizarea evenimentului pe canalele sociale. Contribuie si tu aici.

Prima echipa Otto Broker a plecat pe traseul Via Transilvanica
Tagged on: