Otto Broker si i-Asigurare lanseaza trei pachete de asigurari pentru biciclisti. Acestea sunt oferite de compania Grawe Asigurari Romania si includ, pe langa asigurarea pentru furt a bicicletei si variante cu asigurare de accident pentru biciclist dar si raspundere civila fata de terti.

Pachetele aduc reduceri la asigurarea de bicicleta ce variaza intre 10% si 30%,  datorita experientei din trecut precum si a gamei mai largi de acoperiri pe care le ofera.

Pachete asigurare Otto Velo:

  • Asigurare Otto Velo (-10% reducere)
  • Pachet Otto Velo+: bicicleta + biciclist (-20% reducere)
  • Pachet Otto Velo360: bibicleta + biciclist + altii (-30% reducere)

*Reducerea se acorda la produsul de asigurare a bicicletei Otto Velo

De exemplu, asigurarea unei biciclete de 4.000 de lei costa 26 lei/luna in varianta de baza; pachetul care include si asigurare de accident costa 27 lei/luna, iar pachetul care include si protectie fata de terti in limita a 45.000 RON costa 29 lei/luna. Asigurarea de accident nu are restrictii pentru cei care practica mountain-biking-ul, asa cum exista pe majoritatea asigurarilor clasice de accident din Romania.

“Majoritatea biciclistilor circula astazi fara vreun fel de protectie in caz de accident – nici pentru ei si nici pentru cei din jur, desi riscurile la care se expun sunt semnificative. Stim, insa, ca cei care merg pe doua roti au o strangere de inima cand aud stiri cu accidente in care sunt implicati biciclisti, cand ies din nou in sosea ori pe munte sa pedaleze sau cand isi vad copiii plecand la joaca cu bicicleta. Pachetele pe care le lansam acum vin sa incurajeze pe toti cei care vor sa se bucure de mersul pe bicicleta”, a declarat Victor Sraer, Managing Partner Otto Broker.

“Procesul de asigurare pentru biciclisti in platforma i-Asigurare este foarte rapid, fiind disponibil atat pe site cat si in aplicatiile pentru iOS si Android. Pentru afisarea pachetelor de asigurare utilizatorul introduce doar cateva date precum tipul bicicletei, anul de fabricatie si valoarea acesteia. In doar cateva click-uri ai acces la toate informatiile importante ca sa poti lua decizia daca si pentru ce fel de pierderi sa te asiguri” a declarat Andi Aparaschivei, Managing Partner i-Asigurare.

Aplicatia i-Asigurare a fost dezvoltata ca o initiativa a grupului i-Tom, in dorinta de deschide piata de comparatoare de produse de asigurare catre platformele mobile; succesul platformei a determinat migrarea catre un business de sine statator cu activitati de distributie asigurari in mediile digitale. i-Asigurare este singura aplicatie disponibila pe telefoane mobile si tablete iOS si Android, pe care clientii pot compara oferte si pot incheia polite de la toti asiguratorii. Solutiile adaptate pentru clienti sunt dezvoltate in parteneriat cu Otto Broker de Asigurare, care este si investitor cu o participatie de 20% in i-Asigurare incepand din iulie.

Otto Broker de Asigurare este unul dintre cei mai importanti brokeri generalisti din Romania, cu un volum de prime intermediate in 2018 de peste 63 milioane RON. Detine o pozitie de lider in distributia de asigurari retail in centrele comerciale din Romania, iar prin divizia sa corporate este membru al ICBA, retea globala de brokeri cu specializare in asigurarile de credit comercial si solutii de finantare alternativa. Compania este recunoscuta si pentru investitiile consecvente in inovatie tehnologica, inovatie de produs dar si in materie de management si dezvoltare organizationala.

Iti doresti sa inchei o asigurare adaptata intocmai necesitatilor tale? Singurul lucru de care trebuie sa tii cont ca sa te poti bucura de asigurare este ca atunci cand lasi bicicleta nesupravegheata sa o prinzi cu un antifurt de roata din spate, cadru si stalp, gard, sau orice alt obiect solid. Vezi pret pentru bicicleta ta aici 

Protectie completa pe doua roti