Iarna nu aduce doar perioada frumoasa a sarbatorilor, zapada, bucuria de a merge la sanius si patinaj, ci si disconfortul temperaturilor scazute si risc crescut de accidentari. Ninsorile abundente,  viscolul, drumurile inzapezite, poleiul si gheata, turturii care cad de pe acoperisuri pot reprezenta un pericol pentru sanatate sau chiar viata.

Probleme apar nu doar in trafic – mersul si plimbatul pot deveni adevarate provocari in aceasta perioada. Iti recomandam atentie sporita pentru a preveni alunecarea, caderea sau chiar ranirea.

Majoritatea accidentelor sunt minore, insa unele pot fi mai grave si implica cheltuieli suplimentare greu de prevazut. De aceea Otto Broker iti recomanda sa iei masuri de siguranta, cu asigurarea de accidente OttoProtect.

OttoProtect este  un produs de asigurare dezvoltat de Otto Broker si Grawe Romania, conceput sa te ajute sa depasesti mai usor perioada dificila financiar in cazul unor evenimente neprevazute, pentru ca tu sa te poti concentra pe vindecare. OttoProtect este o solutie care acopera si grupele de varsta mai predispuse accidentelor: copiii si varstnicii,  varsta asiguratului fiind cuprinsa intre 1 si 75 de ani.Copy of Copy of Hubspot Template Giveaway_ Infographics 2 of 2

Consultantii Otto Broker iti pot oferi informatii complete si amanuntite si te vor ghida spre cele mai avantajoase solutii pentru tine. Contacteaza-ne si afla mai multe detalii despre avantajele Otto Protect.

Riscuri sporite pe perioada iernii
Tagged on: