Casco 1200 x 1200Anul 2017 a debutat cu o noua intrare pe piata asigurarilor auto. Asigurator austriac cu o traditie de peste 180 de ani, prezent in Romania de peste 15 ani, Grawe, si-a facut intrarea pe piata asigurarilor auto cu produsul CASCO, caruia ii va urma in curand si RCA.

Si prin intrarea pe aceste doua noi linii Grawe isi propune sa ramana acelasi asigurator pentru care respectul pentru clienti si serviciile inovative si de calitate raman prioritati.

CASCO Grawe este deja disponibil in premiera absoluta prin intermediul Otto Broker si va fi urmat in scurt timp si de RCA.  Astfel, cu noile asigurari auto de la Grawe-Otto Broker vei putea alege pachete speciale RCA+CASCO, pentru acoperire completa.

Si avantajele nu se opresc aici: poti scapa complet de griji pentru ca procedura de despagubire este mult simplificata datorita Otto Broker. Mai mult, dispui de un constatator independent in caz de dauna. Te asteptam la birourile de vanzare Otto Broker cu mai multe detalii despre beneficiile noilor asigurari auto de la Grawe – Otto Broker.

 

Beneficiile noilor asigurari auto Grawe – Otto Broker
Tagged on: