Ai mereu chef de explorat locuri noi si iti doresti sa descoperi culturi, preparate traditionale sau peisaje celebre pe care le vezi in social media dar atunci cand vrei sa planifici o escapada te sperie costurile si renunti, lasand pe alta data urmatoarea ta calatorie.

Credem ca iti poti indeplini din cand in cand dorinta de a calatori si sa mai bifezi una dintre destinatiile pe care ti le-ai propus sa le vizitezi.

Mai jos, ti-am pregatit un pont pe care iti recomandam sa il testezi si sa te apuci de facut bagajele pentru urmatoarea ta vacanta.

Folosind platforma skyscanner.ro poti gasi cele mai ieftine bilete de avion pentru diferite destinatii. Completeaza aeroportul de plecare, de exemplu Bucuresti Otopeni, iar la aeroportul de destinatie scrie “pretutindeni”, sau “everywhere” daca ai browserul setat in limba engleza. Apoi bifeaza la datele de plecare “luna intreaga” si apoi “cea mai ieftina luna”. Daca te intereseaza o anumita luna, ai grija sa bifezi aceeasi luna si la plecare si la retur.  Motorul de cautare iti va afisa cele mai ieftine zboruri din orasul de plecare catre alte orase din lumea intreaga, ordonate dupa preturi, pe tari.

Accesand o tara care te intereseaza, ti se vor afisa orasele disponibile, ordonate tot in functie de pret. Apoi alegand orasul pe care vrei sa il vizitezi, te vei putea “juca” cu datele disponibile, plecare si retur, astfel incat sa obtii pretul cel mai bun, in perioada care te intereseaza.

Tine cont ca cele mai ieftine bilete le poti obtine daca esti flexibil si alegi orasele pentru care exista oferte speciale de preturi in acel moment sau alegand alta perioada decat cea pe care ai planificat-o initial. Poti modifica datele in plus sau in minus si asta ar putea reduce costul zborului chiar la jumatate. Skyscanner.ro te ajuta sa vezi care sunt cele mai bune zile de calatorit pentru a obtine un pret cat mai bun si poti compara preturi pentru zboruri de la toate companiile aeriene cu escale sau zboruri directe.

Inainte sa pleci in vacanta, nu uita sa-ti faci o asigurare de calatorie. Aceasta te poate salva in cazul nefericit de imbolnavire, accident sau urgenta stomatologica. In plus, asigurarea ta poate acoperi intarzierea zborului, pierderea bagajelor sau a documentelor. Ia-ti o asigurare de calatorie de aici. Comanzi online si primesti polita pe e-mail.

Cum sa gasesti cel mai ieftin bilet de avion
Tagged on: