In spatele realizarilor majore ale unei companii sta intotdeauna o echipa de manageri dedicati si competenti. Acestia sunt oamenii-cheie pe care orice angajator isi doreste sa ii aiba alaturi in drumul catre performanta. Nivelul de motivatie, precum si sanatatea lor sunt aspecte care pot influenta perioadele de presiune si uneori de suprasolicitare pe care un job de top executive le presupune.

Cum alegi sa protejezi sanatatea celor mai importanti angajati care determina succesul afacerii tale?

Cateodata pot aparea probleme importante de sanatate indiferent de stilul de viata pe care angajatii tai il adopta. Ideal este ca aceste situatii sa fie previzionate, ca un aspect firesc al vietii, prin solutii deja implementate la nivel de companie si cu minim de implicatii financiare pentru angajati. Otto Broker te poate ajuta sa alegi pentru oamenii din echipa ta de management o asigurare internationala de sanatate care sa le ofere un confort mental si financiar incontestabil in situatia aparitiei unor probleme de sanatate, cu efecte dovedite in stimularea si retentia lor pe termen lung.

De ce o asigurare de sanatate internationala?

Pentru ca, uneori, solutiile medicale locale nu sunt suficiente sau pur si simplu doresti un „second-opinion” sau vrei sa ai acces la un medic de renume international. Mai mult, asigurarile de sanatate internationale tin cont de nivelurile de cost din tarile dezvoltate si ofera limite de indemnizatie mult mai mari fata de produsele locale, de cele mai multe ori chiar de ordinul milioanelor de EUR. Acest lucru este important pentru ca politele propuse de Otto Broker includ acoperire si pentru cancer sau transplanturi de organe, ceea ce produsele locale ofera doar punctual si in conditii de grupuri mari.

In cazul unei boli grave precum cancerul, acest tip de asigurare poate oferi acoperire pentru tratamente precum chimioterapie, radioterapie si o gama larga de medicamente atat in spital, cat si in ambulatoriu.

In plus, in functie de domeniul tau de activitate si clientii afacerii tale, calatoriile in interes de afaceri pot face parte din programul saptamanal de lucru al unui manager de top. Polita internationala de asigurare de sanatate reprezinta o alternativa mult mai completa decat o asigurare de tip „TRAVEL” pentru evenimentele neprevazute ce pot aparea in afara tarii, inclusiv cu optiunea de evacuare medicala de urgenta catre o facilitate medicala corespunzatoare afectiunii.

Cum sa oferi aceasta protectie complexa de sanatate celor mai importanti membri ai echipei tale?

In primul rand, in calitate de angajator, sa privesti asigurarea de sanatate internationala ca pe o investitie pe termen lung in compania ta, pentru ca iti doresti sa pastrezi alaturi de tine oamenii valorosi. In al doilea rand, consultantul Otto Broker te ajuta sa alegi produsul potrivit nevoilor echipei tale si aliniat disponibilitatilor financiare ale companiei pe care o conduci. Poti opta pentru un produs local, cu acoperire internationala sau pentru un produs in totalitate international.

Intra in contact cu expertul in asigurari de sanatate Otto Broker pentru a modela impreuna asigurarea de sanatate internationala potrivita echipei tale de top executivi.



    Tu cum alegi sa protejezi sanatatea oamenilor-cheie din compania ta?