Există destinații în țara noastră în care peisajele te lasă fără cuvinte, mai ales acum când frunzele pomilor sunt în culori tomnatice.
În acele locuri antreprenorii români și-au construit căbănuțe, pensiuni sau au recondiționat conace vechi, unde poți avea parte de experiențe de neuitat.
Vrem să te luăm cu noi într-o călătorie prin România și ne dorim să îți prezentăm destinațiile de vis în care chiar merită să ajungi toamna aceasta.

  1. Îți recomandăm să vizitezi Țara Făgărașului. În această zonă, există o mulțime de obiective turistice ce merită vizitate: Rezervația Naturală Holbav, Satul Șinca Nouă, Podul Ilii, Templul Usitelor, Porumbacu de Sus, Muzeul de Pânze și povești, Cetatea Făgărașului. Un weekend petrecut înconjurat de natură te va ajuta să te relaxezi și să te bucuri de cât mai multe momente de tihnă alături de cei dragi.
  2. A doua destinație pe care ți-o recomandăm este Rimetea, satul de reședință al comunei cu același nume. Dacă îți dorești să călătorești alături de pertenerul tău sau de familie într-un loc liniștit, unde nu vin foarte mulți turiști, iar localnicii sunt foarte primitori, satul Rimetea este alegerea potrivită. În împrejurimi poți vizita Salina Turda sau Cheile Turzii.
  3. O altă destinație unde te reîncarci cu energie pozitivă și te bucuri de peisaje ca în povești, este Plaiul Foii.
    Fie că vei campa sau vei alege să te cazezi într-una dintre cabane, când te vei trezi dimineața vei admira Munții Piatra Craiului alături de o cafea sau un ceai cald. Ce poate fi mai frumos de atât?
    Poți face drumeții în satul Măgura, Peștera sau Zărnești.

Sperăm că te-am inspirat cu recomandările noastre. Și nu uita să ai grijă de prietena ta cea mai bună, mașina, cea care te poartă în cele mai frumoase destinații.
Pe site-ul Otto Broker îți poți încheia asigurarea RCA sau Casco în mai puțin de 5 minute!
Vacanță plăcută!

3 destinații de vis în România