Momentele petrecute acasă sunt din ce în ce mai mult și de ce să nu profităm de ocazie și să redăm locuinței noastre un nou suflu? Pentru a-ți transforma casa într-un loc și mai primitor, unde te poți bucura de o atmosferă frumoasă, ai nevoie de câteva elemente deloc costisitoare: lumânări ambientale, pături călduroase, perne și covorașe călduroase.

Pe lângă toate aceste obiecte de decor pe care le găsești în magazine la prețuri foarte bune, poți vizita site-uri cu mobilă vintage pe care o poți recondiționa. Vei găsi adevărate obiecte de valoare dacă alegi să cauți pe mai multe site-uri sau chiar în magazine. Nu îți mai rămâne decât să le vopsești, să le repari dacă prezintă defecte sau defecțiuni și să redecorezi casa.

O altă metodă de a-ți renova casa cu buget redus ar fi să contactezi tineri artiști talentați la desen. Aceștia îți pot vopsi unul sau mai mulți pereți din casa așa cum îți dorești. Un tapet este mai costisitor, iar o pictură pe perete va fi unică, realizată special pentru tine.

Orice zi aglomerată la serviciu va fi ca și uitată când ajungi acasă și te întâmpină un aer cald. Pregătește-ți și o băutură delicioasă și relaxează-te în liniște.

Pentru a te simți și mai în siguranță, accesează și asigurarea de locuință pe site-ul Otto Broker. 

3 idei cum să îți amenajezi locuința cu buget redus