Fiecare dintre noi poate intampina neplaceri neasteptate, inclusiv accidente. In majoritatea cazurilor, acestea sunt usoare si nu implica consecinte grave, insa unele pot fi mai serioase si pot genera costuri neprevazute pe care nu esti pregatit sa le acoperi din propriul buzunar.

De aceea, iti recomandam sa iti iei masuri de precautie astfel incat sa fii pregatit orice s-ar intampla. La Otto Broker ai la indemana o solutie simpla si rapida – asigurarea OttoProtect impotriva accidentelor.

OttoProtect reprezinta un produs de asigurare creat in colaborare cu Grawe Romania, dezvoltat cu scopul de a-ti oferi sprijin financiar in situatii neprevazute, permitandu-ti sa te concentrezi pe procesul de vindecare si sa depasesti mai usor astfel de momente.

Aceasta polita de asigurare OttoProtect vine in trei variante: Basic – cu acoperiri special concepute pentru accidente, Standard si Top – care, pe langa acoperirea riscurilor accidentale, includ si o componenta flexibila de asigurare de viata.

Asigurarea OttoProtect te acopera 24/24, pe teritoriul Romaniei sau in Europa. Astfel ca si daca esti plecat in vacanta vara aceasta, asigurarea te va despagubi in cazul in care aluneci in timp ce treci pe langa piscine hotelului si te alegi cu o fractura de mana sau picior.

OttoProtect iti ofera protectie in limitele valorilor prestabilite prin contract, asigurandu-te impotriva decesului din orice cauza, decesului accidental, fracturilor cauzate de accidente si arsurilor.

Top Daune Asigurate:

  1. Accidente in timpul liber
  2. Accidente in trafic
  3. Accidente casnice in propria locuinta
  4. Accidente de munca
  5. Deces

Iata 3 situatii in care clientii Otto Broker au beneficiat de plata despagubirilor in baza asigurarii de accident Otto Protect:

  1. De exemplu, o clienta Otto Broker in varsta de 59 de ani a fost recent despagubita pe baza politei de asigurare Otto Protect dupa ce a alunecat pe gresia din locuinta proprie, fracturandu-si mana stanga. Este foarte bine cunoscut faptul ca o multime dintre accidente se petrec acasa, in timpul activitatilor zilnice care aparent nu prezinta riscuri. Clientei i-a fost achitata indemnizatia pentru fracturi in valoare de 1500 lei. Iar costul achitat pentru prima de asigurare fiind doar 29 lei pentru o polita incheiata pe 6 luni.
  2. Intr-un alt caz, o alta clienta Otto Broker, in varsta de 43 de ani, a experimentat un incident neplacut in propria locuinta. Ea a alunecat pe scarile din locuinta, rezultand o fractura care a necesitat interventie medicala si chiar internare in spital pentru a primi tratament adecvat. In baza politei de asigurare Otto Protect, clientei i s-a achitat indemnizatia in valoare de 2.500 lei. In acest caz, costul achitat pentru prima de asigurare fiind doar 39 lei pentru o polita incheiata pe 1 an.
  3. Un alt exemplu se refera la un barbat in varsta de 44 de ani, care a fost implicat intr-un incident neasteptat in timpul unei activitati in timpul liber. El a cazut de la inaltime in timp ce toaleta un copac, rezultand multiple fracturi si necesitand internarea pentru o perioada de minim 2 zile. In baza politei barbatul a beneficiat de o despagubire in valoare de 2.5000 lei. Barbatul achitase o prima in valoare de doar doar 39 lei pentru o polita incheiata pe 1 an.

Principalele beneficii pe care ti le ofera Asigurarea de accidente Otto Protect:

  • Despagubire rapida – In cazul unui eveniment nedorit primesti indemnizatia de asigurare rapid, cu un minim de documente completate.
  • Protectie extinsa – Otto Protect acopera toate tipurile de accidente, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, oriunde in Romania sau Europa.
  • Libertate de alegere –  Ai posibilitatea sa inchei un contract de asigurare pentru 6 luni sau pentru 1 an.
  • Simplu si rapid – Nu trebuie sa completezi o multime de documente sau sa efectuezi analize medicale pentru emiterea politei. Trebuie doar sa ne soliciti o oferta de asigurare.
  • Ajutor suplimentar – Asigurarea de accident Otto Protect iti ofera o protectie suplimentara, indemnizatia de asigurare fiind majorata cu pana la 200%, in functie de gravitatea accidentului.

Cat costa asigurarea de accident Otto Protect?

Asa cum spuneam, ai posibilitatea sa inchei asigurarea pe o perioada de 6 luni sau 1 an. Iar costul primei de asigurare este de 29 lei pentru 6 luni si 39 de lei pentru 1 an.

In cazul in care te confrunti cu o dauna aflata printre riscurile acoperite de asigurare, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi numarul de telefon 021.555.6886. Consilierii Otto Broker te vor ajuta cu informatii referitor la documentele necesare pentru deschiderea dosarului de dauna si te vor indruma in rezolvarea dosarului pe intregul proces.

Solicita oferta la la telefon 021.555.6886, pe chat-ul de pe site, pe e-mail la [email protected].

3 situatii in care asigurarea de accident Otto Protect te protejeaza
Tagged on: