Creeaza-ti cont de client Otto Broker si nu trebuie sa mai stai cu grija locului in care ti-ai pus politele de asigurare. In special atunci cand ai mai mare nevoie de ele. Iata mai jos 10 motive pentru care merita sa iti creezi contul tau de client chiar acum:

  1. Prin intermediul contului tau de client Otto Broker, vei avea intotdeauna acces online la informatiile despre politele tale de asigurare, indiferent daca le-ai incheiat online sau intr-unul dintre birourile noastre. Poti accesa istoricul comenzilor tale si poti tipari oricand politele de asigurare de care ai nevoie.
  2. Daca te opreste Politia pentru verificare, poti accesa polita RCA imediat din contul tau de client pentru a o prezenta agentului de Politie, direct de pe telefonul tau mobil.
  3. Un alt avantaj foarte util al contului de client Otto Broker este posibilitatea de a aduce in acelasi loc toate politele valabile sau cele care au expirat in ultimele 60 de zile. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci adresa ta de e-mail si vei avea acces imediat la toate politele incheiate pe baza acesteia, online sau offline.
  4. Ai posibilitatea chiar sa aduci in contul tau de client si politele incheiate pentru alte persoane, parinti, bunici sau alti clienti pe care ii administrezi, prin introducerea CNP-ului lor si trecerea adresei tale de e-mail in fisa lor de client la incheierea politei.
  5. Nu trebuie sa stai cu grija termenului de valabilitate, pentru asigurarea RCA.  Te vom anunta din timp cand iti expira asigurarea RCA si o poti reinnoi din contul tau de client cu un singur click.
  6. Tot din contul tau de client poti achita foarte usor ratele scadente la CASCO, locuinta, viata sau orice alta asigurare o ai incheiata cu plata in rate.
  7. In contul de client ai tot istoricul tau de asigurare la Otto Broker. Comenzile, asigurarile, platile, sunt toate la un loc.
  8. De fiecare data cand reinnoiesti o asigurare nu trebuie sa iti mai introduci datele personale pentru a solicita o oferta. Astfel ca procesul de solicitare si ofertare merge foarte repede iar tu economisesti timp la fiecare pas, in contul tau de client.
  9. Daca urmeaza sa pleci intr-o calatorie si esti pe ultima suta de metri inainte de plecare, stai fara grija! Poti sa iti inchei asigurarea de calatorie de pe telefon, chiar daca esti deja in aeroport. Important este sa inchei asigurarea cat timp esti pe teritoriul Romaniei. Vei primi toate ofertele disponibile si vei putea alege asigurarea care ti se potriveste. Simplu si rapid, nu-i asa?
  10. Dureaza doar 3 minute sa iti creezi contul tau de client si sa beneficiezi de toate avantajele pe care acesta ti le ofera.

Ti-ai creat deja cont? Poti verifica, intrand pe www.ottobroker.ro. Logheaza-te cu ajutorul adresei tale de e-mail si afla daca ai deja un cont activ. Daca nu, il poti crea chiar acum de aici

10 motive să-ți creezi contul tău de client Otto Broker
Tagged on: