Amenajarea sau redecorarea unei locuinte poate fi una dintre cele mai frumoase perioade. Daca nu te-ai hotarat inca la ce design sa adopti, iti venim in ajutor cu cateva idei.

Adopta un stil minimalist, astfel vei putea sa redecorezi peste cativa ani. Incearca sa adaugi elemente de decor inspirate din pasiunile voastre: o chitara, o minge, rame cu voi doi din calatorii sau plante.

Iata 5 idei DIY de redecorare a apartamentului:

1. Vopseste ghivecele pe care le ai in propria locuinta sau pe cele din podul parintilor sau bunicilor. Astfel vei economisi bani, iar pe viitor le poti revopsi. Se spune ca plantele ne ajuta sa ne relaxam si sa devenim mult mai creativi. In plus, intregul proces de a ingriji o planta iti ofera o stare de bine atunci cand vezi cat de frumos creste si infloreste

2.Revopsește mobila veche. Cu siguranta ai mobila veche la bunici sau ai gasit mobilier vechi in diverse magazine secondhand. Le poti reda stralucirea cu o noua vopsea. In plus, este o metoda foarte buna de a te relaxa si de a lucra in echipa cu partenerul tau de viata.

3.Creeaza decoratiuni din borcane. Dupa ce savurezi muraturile sau dulceturile din borcane, reutilizeaza-le, nu le arunca. Vei economisi mult mai multi bani daca le vei refolosi decat daca vei cumpara borcane din magazine. Le poti infasura cu sfoara, poti lega o sarma, poti adauga flori sau chiar luminite.

4.Refoloseste luminitele de Craciun și decoreaza-ti patul. Vei observa ce atmosfera calda si relaxanta va oferi dormitorului vostru. Aceasta decoratiune nu este doar frumoasa, dar este si utila atunci cand citesti.

5.Creeaza-ti propria oaza de relaxare in sufragerie sau pe balcon cu ajutorul florilor. Instaleaza-ti un hamac in sufragerie si simte-te ca in vacanta in fiecare zi. Si ori de cate ori doresti sa ai mai mult spatiu in sufragerie, il poti rula si il poti depozita intr-o camara sau o cutie.

De cele mai multe ori, atunci cand mobilezi un apartament sau redecorezi, risti sa te accidentezi. De aceea, e bine sa stii ca te poti proteja cu o asigurare de accident cu doar 9 lei/luna.

Asigurarea de locuinta este o solutie atunci cand vrei sa iti protejezi locuinta si bunurile din ea, atat de riscurile majore( incendiu, cutremur, explozii) cat si de cele uzuale care iti pot afecta confortul( inundatii provocate de spargerea accidentala a conductei)

Poti comanda online asigurarea facultativa de locuinta de aici!

5 idei de redecorare a apartamentului