Conform Politiei Romane, în anul 2019, au fost înregistrate peste 22,341 de furturi din locuinte.

Romanii prefera sa isi pastreze economiile in casa, ascunse in dulap, printre haine sau in sertare. Acest lucru ii face pe hoti sa fure rapid dintr-o locuinta banii si bunurile agonisite de-o viata ale oamenilor în doar câteva minute, devastand locuinta. Hotii aleg locuintele unde nu sunt camere de supraveghere sau la etaje superioare, pentru a nu fi prinsi.

Poti preveni furturile din locuinta prin montarea :

  1. interfonului la scara blocului sau in fata casei
  2. camerei de supraveghere
  3. sistemului de iluminare automat care detecteaza orice miscare
  4. sistemului de alarma in locuinta

In cazul in care locuiesti la bloc, poti propune asociatiei de locatari achizitionarea acestor sisteme de supraveghere .

Poti sa iti iei toate masurile de precautie insa cel mai bine te protejeaza o asigurare de locuinta.

O asigurare facultativa de locuinta incheiata corect la valoarea reala a imobilului te va despagubi pentru a putea trece peste acest eveniment nefericit.

Asigurarea facultativa de locuinta poate acoperi si continutul locuintei tale. Mobilier, electrocasnice si aparate audiovizuale, instrumente si alte obiecte pentru uzul casnic, obiecte de arta sau chiar articole de imbracaminte si incaltaminte. Astfel, in cazul unui furt, esti despagubit si pentru bunurile din locuinta, daca polita ta de asigurare include si aceasta acoperire.

Otto Broker este alaturi de tine oricand si iti ofera toate sfaturile necesare pentru a alege varianta optima dintre mai multe oferte de asigurari de locuinte.

Incheie o asigurare Otto Broker online si relaxeaza-te, in cazul unui eveniment nefericit ne ocupam noi!

Cum poti preveni furturile din locuinte