otto-ejobs-8Suntem bucurosi sa anuntam relansarea platformei online Otto Broker (www.ottobroker.ro), care are acum un design modern, curat si user-friendly, creat pentru a-ti oferi control absolut asupra deciziilor tale in asigurari.

Lansarea noului site face parte din strategia de rebranding Otto Broker, care inseamna sprijin oferit clientilor prin informatii detaliate si consultanta permanenta, dandu-le increderea ca parteneriatul cu un broker de asigurari este un real avantaj in alegerea celor mai potrivite solutii de asigurare.

Structura noului site iti permite sa afli cu usurinta beneficiile fiecarei polite de asigurare, astfel incat poti sa fii sigur ca vei cunoaste indeajuns piata de asigurari incat sa alegi un produs adecvat pentru tine, pentru cei dragi sau pentru compania pe care o detii.

Noua imagine online aduce o mai buna functionalitate si vizibilitate a informatiilor afisate pe site. Totodata, design-ul ne ajuta sa-ti oferim informatii clare, complete si in permanenta actualizate, deoarece putem updata continutul de pe site in timp real. In plus, prin intermediul noii platforme Otto Broker afli care sunt caracteristicile care ne diferentiaza in comparatie cu alte canale de vanzari, pentru a avea o imagine de ansamblu cat mai cuprinzatoare.

Speram ca noul design al site-ului Otto Broker sa raspunda tuturor intrebarilor tale, sa fie o experienta online cat mai placuta si sa devina unul dintre motivele pentru care ai siguranta ca beneficiezi de cele mai bune produse si servicii de asigurare.

Iti multumim pentru increderea acordata pana in prezent si ne dorim ca parteneriatul nostru sa fie la fel de strans in continuare. Te invitam sa descoperi noua platforma Otto Broker si sa ne spui parerea ta: www.ottobroker.ro.

 

 

Lansarea noului site Otto Broker
Tagged on: