ICBA pozaPrin divizia Corporate Insurance, Otto Broker este membru exclusiv pentru Romania al International Credit Brokers Alliance (ICBA), cel mai mare parteneriat global de brokeri de asigurari de credit comercial.

Cu o retea de 70 de birouri, in 40 de tari si 5 continente ICBA ofera solutii eficiente de credit comercial si asigurari de risc politic pentru peste 8000 de clienti, actionand „glocal” – global, integrat, insa implementand solutiile cu suport local.

De la fondarea sa in 1999, ICBA si-a largit treptat operatiunile, ingloband o echipa de peste 500 de profesionisti in asigurari din intreaga lume si castigand recunoastere pentru expertiza in industrie. In cei aproape 20 de ani de activitate ICBA s-a extins atat pe piete mici, cat si pe piete mari emergente, precum China, India, Brazil si Peru.
ICBA a pasit in 2017 cu un look nou, modern, menit sa sublinieze deschiderea unui nou capitol in istoria sa si sa reflecte valoarea si aspectul global al activitatii.
Aceste schimbari indelung  planificate se suprapun cu cresterea constanta a businessului nostru. Am incercat sa fim inovativi atat in atitudine, ca si in ceea ce oferim clientilor nostri, iar acest rebranding este menit sa scoata in evidenta intentia noastra de a oferi servicii excelente,  inovative.  Dorim sa aratam clientilor nostri ca dam atentie brandului nostru si ca meritam increderea lor, pozitionandu-ne ca lider intre consultantii globali in brokeraj.  – Emmanuel Portier, ICBA Executive Chairman
Otto Broker, membru exclusiv pentru Romania al ICBA