Cand pasiunea ta pentru schi te duce pe partii indepartate, siguranta si linistea ta sunt esentiale. In aceasta aventura, Otto Broker vine in ajutorul tau cu o solutie personalizata: asigurarea de calatorie cu acoperire pentru sporturi extreme la care poti atasa o clauza Post Travel, un produs innovator care iti asigura o protectie completa, inclusiv dupa intoarcerea in Romania.

De ce ai nevoie de asigurare cu acoperire pentru sporturi extreme?

Alegerea ta de a te bucura de sporturile de iarna vine la pachet cu riscuri specifice, iar o asigurare standard de calatorie nu iti ofera acoperirea necesara. Aceasta este realitatea: accidentarile pe partie nu sunt neobisnuite, iar costurile aferente interventiei pe partie la care se adauga spitalizarea, tratamentul interventiile chirurgicale si recuperarea pot fi semnificative. O asigurare de calatorie cu clauza de sporturi extreme iti ofera acoperirea de care ai nevoie, incluzand:

  • Interventie rapida in caz de accident
  • Transport cu ambulanta la cel mai apropiat spital
  • Tratament medical si interventii chirurgicale urgente
  • Terapie intensiva si repatriere medicala
  • Despagubiri pentru echipamentul de schi deteriorat sau pierdut

Clauza Post Travel: Acoperirea cheltuielilor dupa intoarcere in Romania

Ce te faci insa dupa ce vacanta se incheie, dar nevoile tale medicale continua si dupa ce te intorci in tara? Aici intervine clauza Post Travel, conceputa sa iti acopere cheltuielile medicale in Romania. Aceasta clauza iti va acoperi atat tratamentele medicale de care ai putea avea nevoie dupa vacanta, cat si interventiile chirurgicale suplimentare, spitalizarea sau programele de recuperare medicala. Un avantaj semnificativ este ca aceasta clauza Post Travel se poate atasa la orice polita de asigurare de calatorie incheiata

Iar pentru a beneficia de despagubirea cheltuielilor medicale in urma unui accident la schi, la venirea ta in tara, trebuie doar sa ai un dosar de dauna deschis pe polita ta de asigurare de calatorie.

Cum iti inchei polita?

In planificarea unei vacante la schi este foarte important sa cantaresti toate riscurile si sa hotarasti care este gradul de acoperire de care aveti nevoie, tu si familia ta. Inainte de plecare, comanda asigurarea de care ai nevoie.

Daca urmeaza sa pleci in afara Romaniei, iti poti calcula chiar tu costul politei aici. Tot ce trebuie sa faci este sa compari ofertele de asigurari si sa o alegi pe cea potrivita pentru tine. Alegi polita care te avantajeaza, platesti online si primesti polita prin e-mail!

Ulterior, ne poti contacta la telefon 021.555.6886  sau pe email la [email protected] pentru a atasa politei tale de calatorie si clauza Post Travel.

Ce faci in caz de accident?

In cazul in care te confrunti cu o dauna aflata printre riscurile acoperite de asigurare, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi numarul de telefon 021.555.6886. Consilierii Otto Broker te vor ajuta cu informatii referitor la documentele necesare pentru deschiderea dosarului de dauna si te vor indruma in rezolvarea dosarului pe intregul proces.

Pleci la schi? Afla cum poti beneficia de o protectie completa!