Indiferent ca locuiesti intr-un apartament sau la casa, poti incheia online polita de asigurare facultativa de locuinta, rapid si comod, de oriunde ai fi, chiar si de pe telefonul mobil. Nu depinzi de programul asiguratorilor si ai acces oricand la aceasta in contul tau de client Otto Broker.

Avantaje:

  • Economisesti timp si banii de deplasare.
  • Primesti oferte de la mai multi asiguratori si afli rapid cel mai bun pret.
  • Obtii o acoperire completa incluzand daunele majore la care locuinta ta este expusa, cum ar fi: incendiu, cutremur, explozie, furtuna, furt etc.

Alegand sa inchei o asigurare facultativa de locuinta, pe langa polita obligatorie PAD, vei obtine o protectie completa pentru apartamentul sau casa ta pentru riscuri precum: incendiu, explozie, furtuna, refularea apei de conducta, furt si alte clause speciale in functie de riscurile la care locuita ta este expusa. Astfel incat poti sa iti protejezi inclusiv bunurile din interior, la adevarata lor valoare.

Stiai ca poti include pe polita ta de asigurare facultativa de locuinta si alte servicii precum asistenta tehnica la domiciliu, asigurarea aparatelor electrocasnice si a dispozitivelor electronice pentru fenomenele electrice sau chiar si acoperirea avariilor la instalatiile de aer conditionat sau centrala termica? Hai sa le luam pe rand.

Asistenta tehnica la domiciliu este o clauza pe care o poti include pe polita ta de asigurare facultativa de locuinta. In cazul unei avarii la instalatiile electrica, apa, gaz, canalizare, incalzire sau pentru inlocuirea geamurilor exterioare avariate, un specialist se va deplasa la domiciliul tau pentru a remedia imediat problema iar tu sa scapi de aceasta grija. Astfel de avarii se petrec frecvent intr-o locuinta si pot fi foarte stresante pentru orice proprietar, dar iata ca poti depasi aceste momente neplacute fara prea mari batai de cap.

Asigurarea aparatelor electrocasnice si a dispozitivelor electronice pentru fenomenele electrice. Poti apela la asiguraera locuintei si in cazul in care ti s-a defectat masina de spalat, frigiderul, televizorul sau oricare alt echipament electrocasnic care nu se mai afla in garantie dar are o vechime de maximum 5 ani. Un specialist se va deplasa la adresa ta pentru a prelua aparatul electronic defect iar tu nu trebuie sa platesti nici reparatiile si nici deplasarea, aceste costuri fiind acoperite de asigurare.

Avarii la instalatiile de aer conditionat sau la centrala termica. O acoperire extrem de utila care te poate salva dintr-o situatie neplacuta. Un specialist se va deplasa la adresa ta in cazul in care ti se strica centrala termica sau aerul conditionat fara sa mai scoti vreun ban din buzunar sau sa astepti multe zile pana sa gasesti o echipa disponibila care sa te ajute cu reparatia.

Asigurarea bunurilor din locuinta. Atunci cand inchei o asigurare facultativa de locuinta, bunurile din casa nu sunt automat asigurate. Poti alege sa iti protejezi financiar si bunurile din interior, in caz de furt, incendiu sau indundatie, alegand o asigurare care sa acopere si aceste riscuri. Aceasta clauza este foarte utila in special pentru cei care au o asigurare de locuinta incheiata de banca, asociata unui credit ipotecar.

IMPORTANT! Nu te grabi sa inchei cea mai ieftina asigurare facultativa. La Otto Broker iti oferim mai multe optiuni de asigurare diferite, pornind de la nevoile tale, pentru a alege polita facultativa care sa iti asigure casa si bunurile la valoarea lor reala. Nu pretul trebuie sa fie factorul decisiv in alegerea ta, ci riscurile la care locuinta ta este expusa si nivelul de protectie pe care ti-l asigura polita.

In cazul in care te confrunti cu o dauna aflata printre riscurile acoperite de asigurare, tot ce trebuie sa faci esta sa apelezi numarul de telefon 021 555 6886. Consilierii Otto Broker te vor ajuta cu informatii referitor la documentele necesare pentru deschiderea dosarului de dauna si te vor indruma in rezolvarea dosarului pe intregul proces.

Solicita oferta de asigurare pentru locuinta ta de aici.

Știai că asigurarea de locuință poate acoperi și bunurile din interior?