Castigi timp, bani si energie. Alegand sa inchei o polita de asigurare la Otto Broker, trebuie sa faci un singur drum pana la unul dintre birourile noastre de vanzare, beneficiind gratuit de consultanta din partea specialistilor Otto Broker. Consultantul iti va oferi suport pentru a intelege cat mai bine conditiile tuturor ofertelor disponibile pentru a putea face o comparatie intre acestea. Aceeasi consultanta o vei primi si daca alegi sa inchei polita online, scriindu-ne la [email protected]

Specialistul Otto Broker te reprezinta in discutia cu asiguratorul si negociaza pentru tine cele mai avantajoase oferte, in functie de nevoile tale. Astfel, acesta studiaza toate ofertele de pe piata, dupa care iti prezinta cel putin 3 optiuni de asigurare diferite, la care se adauga asistenta permanenta si servicii suplimentare. Spre deosebire de un agent de asigurari care va incerca sa te convinga sa cumperi produsul companiei la care este angajat, consultantul Otto Broker te va consilia si va analiza impreuna cu tine toate ofertele asiguratorilor astfel incat sa poti face mai usor alegerea potrivita. Iar tu nu platesti nimic in plus, pentru ca brokerul este remunerat tot prin comisionul de la asigurator, ca si agentul.

Ai asistenta la dauna. In cazul in care te confrunti cu o dauna aflata printre riscurile acoperite de asigurare, tot ce trebuie sa faci esta sa-l suni pe consilierul Otto Broker care ti-a incheiat polita sau sa apelezi numarul de telefon 0726 141 490. Acesta te va ajuta cu informatii referitor la documentele necesare pentru deschiderea dosarului de dauna, te va indruma catre centrele asiguratorilor pentru constatarea daunei si iti va oferi asistenta in vederea completarii documentului de constatare amiabila in cazul unui accident rutier.

Clientii Otto Broker se pot bucura de o varietate de servicii. Serviciul de Rezolvare Daune, in cazul unei daune acoperite de polita CASCO, asigura consultanta in rezolvarea dosarului pe intregul proces. Pentru orice intrebari si nelamuriri, iti punem la dispozitie serviciul de Asistenta telefonica NON-STOP, pentru a fi in permanenta informat cu privire la politele de asigurari incheiate.

Cand alegi Otto Broker poti sa fii sigur nu vei mai avea grija scadentelor de plata a primelor si expirarii politelor, intrucat consilierul Otto Broker iti va reaminti din timp de aceste aspecte.

Inovatia este o caracteristica a muncii noastre si privim fiecare obstacol ca pe o oportunitate de a aduce produse unice pe piata, care sa raspunda tuturor cerintelor clientilor nostri. Reprezentantii Otto Broker iti ofera produse unice pe piata, precum asigurarea de bicicleta, asigurarea de viata Protego sau polita RCA+. Si iti stau la dispozitie cu solutii inovatoare oferite de partenerii externi din cadrul ICBA, asociatie internationala unde Romania este reprezentata exclusiv de catre Otto Broker.

Iti doresti sa inchei o asigurare adaptata intocmai necesitatilor tale? Afla care sunt politele si serviciile unice pe care Otto Broker ti le pune la dispozitie. https://www.ottobroker.ro

5 avantaje ale colaborarii cu un broker de asigurare