Septembrie este luna in care vara se retrage treptat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam la vacanta pe plaja. Daca esti in cautarea unor destinatii europene in care sa te bucuri de soare, nisip si valurile marii chiar si in septembrie, atunci ai ajuns in locul potrivit. Iata 5 destinatii de plaja din Europa care te vor incanta in aceasta perioada a anului:

Costa del Sol, Spania

Costa del Sol, situata in sudul Spaniei, este o adevarata oaza de soare si plaja. In septembrie, temperaturile se mentin la valori ridicate, iar marea ramane calda. Poti sa te bucuri de plaje cu nisip fin, sa explorezi orasele pitoresti precum Malaga sau Marbella si sa gusti din delicioasa bucatarie andaluza.

Beach with sun loungers in Marbella, Spain.

Insulele Grecesti

Insulele Grecesti sunt celebre pentru plajele lor magnifice si atmosfera relaxanta. In septembrie, multimea de turisti se diminueaza treptat, iar temperaturile raman placute. Alege insula dorita, cum ar fi Santorini pentru privelisti uluitoare, Mykonos pentru viata de noapte vibranta sau Creta pentru plaje nesfarsite.

Landmarks and beautiful beaches of Crete island – Balos bay, Greece

Algarve, Portugalia

Algarve este cunoscuta pentru peisajele sale de coasta spectaculoase, golfuri ascunse si plaje frumoase. In septembrie, clima ramane placuta pentru bai de soare si inot in ocean. Viziteaza orase precum Albufeira sau Lagos si descopera farmecul autentic al Portugaliei.

Praia da Mesquita – amazing drone shot of the beautiful Algarve, Portugal

Sicilia, Italia

Sicilia, cea mai mare insula din Marea Mediterana, ofera o varietate de plaje, de la cele cu nisip fin la stanci vulcanice. In septembrie, temperaturile sunt inca ideale pentru plaja. Poti explora si obiective istorice impresionante, cum ar fi ruinele din Pompeii sau Palatul Regal din Palermo.

The very famous white rocky cliff on the coast in the municipality of Porto Empedocle, province of Agrigento, Sicily, with beatiful golden beach and blue sea.

Insulele Canare, Spania

Insulele Canare sunt o alegere excelenta pentru o vacanta de vara prelungita in septembrie. Cu temperaturi medii care raman in jur de 25-30°C, plajele aurii si vulcanii spectaculosi, aceste insule te vor cuceri cu siguranta. Tenerife si Gran Canaria sunt doar doua dintre optiunile de top.

Landscape with Anfi beach, Gran Canaria, Spain

Indiferent de destinatia aleasa, asigura-te ca beneficiezi de o protectie completa, inainte de pleca la drum. Cu atentie la detalii si un bagaj plin de entuziasm, vei putea sa te bucuri de ultimele zile de vara in septembrie intr-un cadru idilic pe plaja, in Europa. Bon voyage!

Unde poti face o asigurare de calatorie si cat costa

Economiseste timp si comanda online asigurarea de calatorie de aici. Introduci destinatia, data calatoriei si varsta, si primesti pe loc variantele de asigurari disponibile, astfel incat vezi costul primei inca de la inceput. Le compari in functie de factorii importanti pentru tine si alegi polita care te avantajeaza. Platesti online si primesti polita prin e-mail.

Daca nu ti-am raspuns la toate intrebarile contacteaza-ne oricand la telefon 021.555.6886, pe e-mail la [email protected] sau viziteaza rubrica de intrebari frecvente aici.

5 destinatii europene pentru o vacanta la plaja in luna septembrie
Tagged on: