Stim ca iti doresti tot ce este mai bun pentru tine si familia ta si cauti mereu noi posibilitati pentru a-i proteja pe cei dragi iar sanatatea este pe primul loc atunci cand vine vorba de prioritatile voastre.

De aceea, pentru ca probabil ti se pare dificil sa alegi o asigurare privata de sanatate sau poate crezi ca nu ai nevoie de o astfel de polita, suntem aici sa te ajutam sa gasesti raspunsurile la intrebarile tale pentru a afla care este cea mai buna asigurare privata de sanatate care sa se potriveasca tie si familiei tale. Iata cateva lucruri si beneficii pe care trebuie sa le stii despre asigurarile de sanatate in general.

Asigurare privata de sanatate versus asigurare de stat

Unul dintre avantajele cele mai importante in asigurarile private de sanatate este timpul economisit atunci cand ai nevoie de un serviciu medical. Cu ajutorul unei programari in sistemul privat de sanatate, scutesti foarte mult timp si scapi de perioadele indelungate de asteptare si de aglomeratia de la usile cabinetelor medicale din sistemul public de sanatate.

De aceea, din ce in ce mai multi romani apeleaza la sistemul privat, tinant cont de contextul deficientelor inregistrate in sistemul public de sanatate.

Beneficiile oferite de asigurarea privata de sanatate

Asigurarea privata de sanatate are rolul de a prelua costurile serviciilor medicale in momentul in care tu, in calitate de asigurat, intampini probleme de sanatate care genereaza o serie de cheltuieli suplimentare, neprevazute.

Sistemul medical de stat este gratuit dar are o multime de neajunsuri, de la timpul pierdut la cozi, multa birocratie si pana la listele lungi de asteptare in cazul investigatiilor mai complexe.

O asigurare privata de sanatate iti ofera acces facil si rapid la centre medicale de top, unde poti face o programare si nu trebuie sa astepti in cazul in care ai nevoie de o interventie chirurgicala sau tratament.

Polita de asigurare pe care o inchei poate fi personalizata in functie de nevoile tale si ale familiei tale. Poti alege sa acoperi o plaja foarte mare de riscuri sau te poti concentra doar pe cateva riscuri importante pe care le consideri necesare in functie de istoricul medical si planurile de viitor. Astfel poti alege sa acoperi riscul imbolnavirii de cancer din cauza unui istoric oncologic in familie sau daca urmeaza sa devii parinte in viitorul apropiat poti alege sa acoperi investigatiile si monitorizarea in timpul nasterii, precum si costurile generate de nastere. Astfel, varietatea de solutii disponibile iti ofera posibilitatea sa alegi cea mai buna asigurare privata de sanatate pentru tine si familia ta.

In functie de asigurator si oferta pe care o alegi, poti avea acces si la spitale si centre medicale din strainatate, precum si asistenta medicala in timpul calatoriilor. Astfel poti obtine o acoperire dubla: asigurare de sanatate si asigurare medicala de calatorie.

In plus, o asigurare medicala privata iti poate oferi siguranta ca in cazul unei urgente, ambulanta va ajunge la tine in timp util, beneficiind astfel de servicii medicale de urgenta la standarde inalte.

Cine poate beneficia de o asigurare privata

Spre deosebire de sistemul public de sanatate, orice persoana poate opta pentru asigurarea privata de sanatate, indiferent daca este sau nu angajata.

Prin plata unei prime de asigurari, poti beneficia de o ingrijire medicala de specialitate, intr-o clinica sau spital privat, din tara sau din strainatate.

De asemenea, pot fi asigurati si copiii, fie pe polita de asigurare a parintelui fie pe o polita emisa individual.

Cat costa o asigurare privata de sanatate si cum alegi oferta potrivita

Costul unei asigurari private de sanatate se stabileste in functie de varsta, starea de sanatate si nu in ultimul rand de pachetul de acoperire ales, si de asigurator. Cu siguranta insa costul asigurarii private de sanatate este accesibil, comparativ cu costurile unor posibile servicii medicale necesare in cazul aparitiei unor probleme de sanatate.

Spre deosebire de alte polite, asigurarea medicala privata este complexa si uneori dificil de inteles. De aceea ne poti suna oricand la numarul de telefon 021.555.6886 pentru a iti raspunde la toate intrebarile, astfel incat sa te ajutam sa alegi cea mai buna polita de asigurare pentru tine si familia ta, pentru ca iti vom pune la dispozitie mai multe oferte care sa se potriveasca nevoilor tale si te vom ajuta sa faci alegerea corecta.

Ce beneficii iti ofera o asigurare privata de sanatate si cum alegi oferta potrivita