Cu siguranta ti-ai pus intrebarea „Am nevoie de o asigurare privata de sanatate?” si daca nu esti convins ca incheierea unei astfel de polite este o alegere potrivita, citeste mai departe acest articol.  

Spre deosebire de alte produse de asigurare, atunci cand inchei o asigurare privata de sanatate este recomandat sa discuti cu un borker de asigurari care sa iti prezinte mai multe oferte disponibile pe piata si sa iti raspunda la toate intrebarile, pentru a te ajuta sa alegi asigurarea care sa ti se potriveasca.

Cine poate incheia o astfel de asigurare de santate?

Spre deosebire de sistemul public de sanatate, orice persoana poate opta pentru asigurarea privata de sanatate, indiferent daca este sau nu angajata. De asemenea, pot fi asigurati si copiii, fie pe polita de asigurare a parintelui fie pe o polita emisa individual.

De cate ori ai fost la medic in sistemul privat si a trebuit sa platesti pentru ca nu aveai asigurare? Probabil stii deja ca tratamentele si investigatiile pot fi costisitoare.

O asigurare privata de sanatate iti ofera acces facil si rapid la centre medicale de top, unde poti face o programare si nu trebuie sa astepti pe la cozi, in cazul in care ai nevoie sa faci o serie de analize si investigatii.

Cui i se potriveste aceasta asigurare de santate?

Daca esti freelancer sau ai o profesie liberala, esti angajat la stat sau esti micro-intreprinzator si nu ai un abonament medical incheiat la o clinica privata sau o asigurare incheiata de un angajator, atunci aceasta o asigurare individuala de sanatate iti poate oferi accesul la consultatii, analize de laborator si investigatii atunci cand nu te vei simti bine, fara costuri suplimentare.

Care este cea mai convenabila asigurare de sanatate?

Asigurarea EuroProtect Plus de la Euroins iti ofera un pachet complet de servicii medicale in sistemul privat ce include: analize, consultatii si investigatii, call center dedicat 24/7. La pachetul de baza poti adauga optiuni suplimentare, prin care poti beneficia de acces la ambulanta 24h/24, in limita a 2.000lei/an de asigurare; si spitalizare, in cazul in care ai nevoie de o interventie chirurgicala, in limita a 5.000 lei/an de asigurare.

Cat costa o asigurarea privata de sanatate Europrotect Plus?

Prima anuala:

Pachetul de baza

  • Individual – 1 persoana: 123 lei/3 luni
  • Familie – preț/persoana (3 membri): 113 lei/3 luni

Optiuni suplimentare

  • Individual – 1 persoana: 123 lei/3 luni
  • Familie – preț/persoana (3 membri): 112 lei/3 luni

Cum functioneaza si cum poti beneficia de asigurarea privata de santate

In cazul in care un membru al familiei sau tu, in calitate de asigurat, nu te simti bine, suni la call-centerul medical EuroMed unde vei beneficia de o consultatie telefonica in urma careia vei fi programat pentru o consultatie in cabinetul medicului specialist. Te vei prezenta la consultatie la ora stabilita telefonic, unde iti vor fi recomandate anumite investigatii si/sau seturi de analize, fara costuri suplimentare si fara sa astepti la cozi interminabile.

Cum poti incheia o asigurare EuroProtect Plus?

Ne poti suna oricand la numarul de telefon 021.555.6886 si vei beneficia de consultanta gratuita. Iti vom raspunde la toate intrebarile despre aceasta polita de asigurare pentru a sti daca este potrivita pentru tine si o vei putea incheia simplu si rapid.

Cea mai convenabila asigurare de sanatate pentru tine si familia ta